Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Mijiedarbības Tabula

paintable

Mijiedarbības Tabula Krāsojams ir daudzfunkcionāls galds ikvienam, tas var būt parasts galds, zīmēšanas galds vai mūzikas instruments. Jūs varat izmantot dažāda veida krāsas, lai krāsotu uz galda virsmas, lai radītu mūziku ar draugiem vai ģimenes locekļiem, un virsma krāsu sensoriem pārnes zīmējumu uz melodiju. Ir divi zīmēšanas veidi, radoša zīmēšana un piezīmju zīmēšana, bērni var zīmēt jebko, ko vēlas radīt nejaušu mūziku, vai arī izmantot mūsu izstrādāto noteikumu, lai aizpildītu krāsu uz noteiktu pozīciju, lai izveidotu bērnudārza atskaņu.

Projekta nosaukums : paintable, Dizaineru vārds : Nien-Fu Chen, Klienta vārds : Högskolan för design och konsthantverk.

paintable Mijiedarbības Tabula

Šis lieliskais dizains ir zelta dizaina balvas ieguvējs apgaismes produktu un apgaismes projektu dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt zelta godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus citus jaunus, inovatīvus, oriģinālus un radošus apgaismes izstrādājumu un apgaismojuma projektu dizaina darbus.

Dienas dizainers

Labākie pasaules dizaineri, mākslinieki un arhitekti.

Labs dizains ir pelnījis lielu atzinību. Ikdienā mēs priecājamies pārstāvēt pārsteidzošus dizainerus, kuri rada oriģinālus un novatoriskus dizainus, pārsteidzošu arhitektūru, stilīgu modi un radošu grafiku. Šodien mēs iepazīstinām jūs ar vienu no pasaules labākajiem dizaineriem. Izpērciet šodien godalgoto dizaina portfeli un iegūstiet savu ikdienas dizaina iedvesmu.