Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Jūras Velšu Iepakojums

PURE

Jūras Velšu Iepakojums Šīs jaunās produktu grupas koncepcija ir "brīva no". Vienkārši sakot, mēs izveidojām neparasti atvieglotu dizainu. Parasti konservētām jūras veltēm ir tumši un pārblīvēti iesaiņojumi, tāpēc mūsu dizains ir "brīvs no" jebkura optiskā balasta. No otras puses, klāsts ir paredzēts arī alerģiskiem cilvēkiem un cilvēkiem, kuri ir jutīgi pret pārtiku. Tātad gandrīz tīši šķiet kaut kāds medicīnisks veids. Pārdošana sākās 2013. gada janvārī un ir ļoti veiksmīga. Atsauksmes par mazumtirdzniecības biznesu ir šādas: Mēs ļoti ilgi gaidījām izskatīgu un pārdomātu koncepciju. Klientam tas patiks.

Projekta nosaukums : PURE, Dizaineru vārds : Bettina Gabriel, Klienta vārds : gabriel design team – Hamburg.

PURE Jūras Velšu Iepakojums

Šis pārsteidzošais dizains ir sudraba dizaina balvas ieguvējs modes, apģērbu un apģērba dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt sudraba godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus modes, apģērbu un apģērbu dizaina darbus.

Dienas dizaina komanda

Pasaulē lielākās dizaina komandas.

Dažreiz jums ir nepieciešama ļoti liela talantīgu dizaineru komanda, lai nākt klajā ar patiesi lieliskiem dizainparaugiem. Ikdienā mēs pārstāvam izteiktu godalgotu inovatīva un radoša dizaina komandu. Izpētiet un atklājiet dizaina komandu oriģinālo un radošo arhitektūru, labu dizainu, modi, grafikas dizainu un dizaina stratēģijas projektus visā pasaulē. Iedvesmojieties no lielmeistaru dizaineru oriģināliem darbiem.