Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Velosipēdu Signalizācijas Sistēma

Reggal Originals

Velosipēdu Signalizācijas Sistēma Reggal Originals ir signalizācijas dizaina koncepcijas prototips, kas palīdz velosipēdistiem parādīt savu nodomu citiem autobraucējiem. Prototips ir veidots tā, lai autobraucēji to redzētu no visām pusēm. Izstrādājumu var sasniegt ar diviem veidiem: priekšā un aizmugurē. Vissvarīgākais ir tas, ka tas ir jāintegrē vienā sistēmā. To darot, izstrādājumam ir jābūt ar izcilu sajūtu, kas nemanāmi iederas velosipēdā bez izliektiem priekšmetiem. Priekšējie signālugunis ir izveidoti, izmantojot LED lukturus, kas labi iederas metāla gredzena rievās.

Projekta nosaukums : Reggal Originals, Dizaineru vārds : Tay Meng Kiat Nicholas, Klienta vārds : .

Reggal Originals Velosipēdu Signalizācijas Sistēma

Šis labais dizains ir dizaina balvas ieguvējs iepakojuma dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus iepakojuma dizaina darbus.

Dienas dizaina komanda

Pasaulē lielākās dizaina komandas.

Dažreiz jums ir nepieciešama ļoti liela talantīgu dizaineru komanda, lai nākt klajā ar patiesi lieliskiem dizainparaugiem. Ikdienā mēs pārstāvam izteiktu godalgotu inovatīva un radoša dizaina komandu. Izpētiet un atklājiet dizaina komandu oriģinālo un radošo arhitektūru, labu dizainu, modi, grafikas dizainu un dizaina stratēģijas projektus visā pasaulē. Iedvesmojieties no lielmeistaru dizaineru oriģināliem darbiem.