Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Kaklarota

Extravaganza

Kaklarota Elegants kollijs, ko iedvesmojuši ruffi, senie kakla rotājumi, kurus var redzēt daudzās skaistās XVI un XVII gadsimta gleznās. Raksturīgs mūsdienīgs un mūsdienīgs dizains, vienkāršojot tipisko ruffu stilu, mēģinot padarīt to modernu un mūsdienīgu. Izsmalcināts efekts, kas valkātājam piešķir eleganci, izmantojot melnas vai baltas krāsas, ļauj daudz kombināciju ar modernu un tīru dizainu. Viengabala kaklarota, elastīga un viegla. Nav dārgmetālu materiāls, bet ar modernu un iespaidīgu dizainu, kas padara šo kolliķi ne tikai par dārglietu, bet arī jaunu ķermeņa rotājumu.

Rotaslietas-Auskari

Eclipse Hoop Earrings

Rotaslietas-Auskari Ir viena parādība, kas pastāvīgi apstādina mūsu uzvedību, apturot mūs mirušos savās sliedēs. Saules aptumsuma astroloģiskā parādība cilvēkus ir ieintriģējusi jau no agrīnajiem cilvēces laikiem. Kopš pēkšņas debesu satumšanas un saules izplūšanas ir radusies gara iztēle no bailēm, aizdomām un brīnumiem. Saules aptumsumu satriecošā daba atstāj paliekošu iespaidu uz mums visiem. 18K baltā zelta dimanta aptumsuma stīpu auskari iedvesmoja 2012. gada saules aptumsums. Dizains mēģina attēlot saules un mēness noslēpumaino dabu un skaistumu.

Luksusa Apavi

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Luksusa Apavi Džanluka Tamburini "sandales / formas dārgakmeņu" līnija, saukta par Conspiracy, tika dibināta 2010. gadā. Sazvērestības kurpes bez piepūles apvieno tehnoloģiju un estētiku. Papēži un zoles ir izgatavoti no tādiem materiāliem kā viegls aluminijs un titāns, kas ir veidoti skulpturālā formā. Pēc tam apavu siluetu izceļ pusdārgakmeņi un citi bagātīgi izrotājumi. Augstas tehnoloģijas un visprogresīvākie materiāli veido mūsdienīgu skulptūru, kurai ir sandales forma, bet kur joprojām ir redzams kvalificētu itāļu amatnieku pieskāriens un pieredze.

Piespraude

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Piespraude Objekta raksturs un ārējā forma ļauj mainīt jaunu ornamenta dizainu. Dzīvīgajā dabā viens periods mainās uz citu. Pavasaris seko ziemai, un rīts nāk pēc nakts. Arī krāsas mainās, kā arī atmosfēra. Šis attēlu aizstāšanas un maiņas princips tiek izvirzīts «Asia Metamorphosis», kolekcijas rotājumos, kur vienā objektā atspoguļojas divi dažādi stāvokļi, divi neierobežoti attēli. Kustami konstrukcijas elementi ļauj mainīt ornamenta raksturu un izskatu.

Analogs Pulkstenis

Kaari

Analogs Pulkstenis Šīs konstrukcijas pamatā ir parasts 24 stundu analogs mehānisms (puse ātruma stundas rokas). Šis dizains tiek nodrošināts ar diviem loka formas die griezumiem. Caur tām var redzēt pagrieziena stundas un minūtes rokas. Stundas rādītājs (disks) tiek sadalīts divos dažādu krāsu segmentos, kas, rotējot, norāda AM vai PM laiku atkarībā no krāsas, kas sāk būt redzama. Minūtes roka ir redzama caur lielāku rādiusa loka un nosaka, kura minūtes sprauga atbilst 0–30 minūšu ciparnīcām (atrodas loka iekšējā rādiusā) un 30–60 minūšu spraugai (atrodas uz ārējā rādiusa).

Modernu Kleitu Klavieres

Le Maestro

Modernu Kleitu Klavieres Le Maestro revolucionāri pārveido kleitas kurpes, iekļaujot titāna “matricas papēdi” ar tiešu metāla lāzera saķeri (DMLS). 'Matricas papēdis' samazina papēža daļas redzes masu un parāda kleitas kurpju struktūras integritāti. Lai papildinātu eleganto pīpi, augšdaļas izteiktajam asimetriskajam dizainam tiek izmantota augstas kvalitātes āda. Papēža daļas integrācija augšdaļā tagad ir gludā un izsmalcinātā siluetā.