Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Interjera Dizains

Corner Paradise

Interjera Dizains Tā kā vietne atrodas stūra zemes gabalā intensīvas satiksmes pilsētā, kā tā var atrast mieru trokšņainā apkārtnē, vienlaikus saglabājot grīdas priekšrocības, telpisko praktiskumu un arhitektūras estētiku? Šis jautājums sākumā ir padarījis dizainu diezgan sarežģītu. Lai lielā mērā palielinātu dzīvesvietas privātumu, vienlaikus saglabājot labus apgaismojuma, ventilācijas un lauka dziļuma apstākļus, dizainers izteica drosmīgu priekšlikumu izveidot interjera ainavu. Tas ir, uzbūvēt trīsstāvu kubisku ēku un pārvietot priekšējo un aizmugurējo pagalmu uz ātriju. , veidot apstādījumu un ūdens ainavu.

Dzīvojamā Māja

Oberbayern

Dzīvojamā Māja Dizainere uzskata, ka telpas dziļums un nozīme dzīvo ilgtspējībā, kas izriet no savstarpēji saistīta un līdzatkarīga cilvēka, telpas un vides vienotības; līdz ar to, izmantojot milzīgus oriģinālos materiālus un pārstrādātus atkritumus, šī koncepcija tiek realizēta dizaina studijā, apvienojot māju un biroju, lai radītu dizaina stilu, kas sadzīvo ar vidi.

Dzīvojamais

House of Tubes

Dzīvojamais Projekts ir divu ēku saplūšana, pamesta 70.gadu celtne ar mūsdienu laikmeta ēku, un elements, kas tika izveidots, lai tās apvienotu, ir baseins. Tas ir projekts, kam ir divi galvenie pielietojumi, 1. kā dzīvesvieta 5 cilvēku ģimenei, 2. kā mākslas muzejs, ar plašām teritorijām un augstām sienām vairāk nekā 300 cilvēku uzņemšanai. Dizains kopē aizmugurējo kalnu formu, pilsētas ikonisko kalnu. Projektā ir izmantotas tikai 3 apdares ar gaišiem toņiem, lai telpas spīdētu cauri dabiskajam apgaismojumam, kas tiek projicēts uz sienām, grīdām un griestiem.

Pirmspārdošanas Birojs

Ice Cave

Pirmspārdošanas Birojs Ice Cave ir izstāžu zāle klientam, kuram bija nepieciešama telpa ar unikālu kvalitāti. Pa to laiku var demonstrēt dažādas Teherānas acu projekta īpašības. Atbilstoši projekta funkcijai, pievilcīga, bet neitrāla gaisotne, kur pēc vajadzības demonstrēt objektus un notikumus. Dizaina ideja bija minimālas virsmas loģikas izmantošana. Integrēta sieta virsma ir izkliedēta visā telpā. Dažādiem lietojumiem nepieciešamā telpa veidojas, balstoties uz ārējiem spēkiem augšup un lejup vērstā virzienā, kas iedarbojas uz virsmu. Izgatavošanai šī virsma ir sadalīta 329 paneļos.

Mazumtirdzniecības Veikals

Atelier Intimo Flagship

Mazumtirdzniecības Veikals Mūsu pasauli 2020.gadā ir skāris nepieredzēts vīruss. Atelier Intimo pirmais flagmanis, ko izstrādājis O and O Studio, ir iedvesmots no izdegušās zemes atdzimšanas koncepcijas, kas ietver dabas dziedinošā spēka integrāciju, kas dod cilvēcei jaunas cerības. Lai gan ir izveidota dramatiska telpa, kas ļauj apmeklētājiem pavadīt mirkļus, iztēloties un fantazējot šādā laikā un telpā, tiek radīta arī virkne mākslas instalāciju, lai pilnībā demonstrētu zīmola patiesās īpašības. Flagship nav parasta tirdzniecības telpa, tā ir Atelier Intimo uzstāšanās skatuve.

Flagmanis Tējas Veikals

Toronto

Flagmanis Tējas Veikals Kanādas noslogotākajā iepirkšanās centrā ir jauns Studio Yimu augļu tējas veikala dizains. Galvenā veikala projekts bija ideāli piemērots zīmola veidošanai, lai kļūtu par jauno tirdzniecības centra karsto punktu. Iedvesmojoties no Kanādas ainavas, skaistais Kanādas Zilā kalna siluets ir uzdrukāts uz sienas fona visā veikalā. Lai koncepciju īstenotu realitātē, Studio Yimu ar rokām izveidoja 275cm x 180cmx 150cm dzirnavu skulptūru, kas ļauj pilnībā mijiedarboties ar katru klientu.