Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Atzveltnes Krēsls

Osker

Atzveltnes Krēsls Oskers nekavējoties aicina jūs sēdēt un atpūsties. Šim atzveltnes krēslam ir ļoti izteikts un izliekts dizains, kas nodrošina tādas atšķirīgas īpašības kā perfekti izgatavoti koka galdniecības izstrādājumi, ādas roku balsti un polsterējums. Daudzās detaļas un augstas kvalitātes materiālu izmantošana: āda un masīvkoks garantē mūsdienīgu un mūžīgu dizainu.

Māja

Zen Mood

Māja Zen Mood ir konceptuāls projekts, kura centrā ir 3 galvenie virzītāji: minimālisms, pielāgošanās spēja un estētika. Atsevišķi segmenti ir piestiprināti, veidojot dažādas formas un lietojumus: mājas, birojus vai izstāžu zāles var radīt, izmantojot divus formātus. Katrs modulis ir projektēts ar 3,20 x 6,00 m lielu platību 19 m2 platībā 01 vai 02 stāvos. Pārvadājumus galvenokārt veic kravas automašīnas, kā arī to var piegādāt un uzstādīt tikai vienas dienas laikā. Tas ir unikāls, mūsdienīgs dizains, kas rada vienkāršas, dzīvīgas un radošas telpas, kas ir iespējamas, izmantojot tīru un rūpnieciski konstruktīvu metodi.

Wayfinding Sistēma

Airport Bremen

Wayfinding Sistēma Augsta kontrasta moderns dizains un skaidra informācija Hirarchie atšķir jauno sistēmu. Orientēšanās sistēma darbojas ātri un sniegs pozitīvu ieguldījumu pakalpojumu kvalitātē, ko atļauj lidosta. Svarīgākais līdzeklis blakus jauna fonta, atšķirīga bultas elementa izmantošanai ir dažādu, augsta kontrasta krāsu ieviešana. Tas jo īpaši attiecās uz funkcionāliem un psiholoģiskiem aspektiem, piemēram, labu redzamību, lasāmību un bez šķēršļiem reģistrētu informāciju. Tiek izmantoti jauni alumīnija korpusi ar mūsdienīgu, optimizētu LED apgaismojumu. Tika pievienoti apzīmējumu torņi.

Baseina Mēbeles

Eva

Baseina Mēbeles Dizainera iedvesma nāca no minimāla dizaina un tā izmantošanas kā klusa, bet atsvaidzinoša objekta vannas istabas telpā. Tas parādījās, izpētot arhitektūras formas un vienkāršu ģeometrisko tilpumu. Baseins potenciāli varētu būt elements, kas nosaka dažādas telpas ap un tajā pašā laikā centrā punktu telpā. Tas ir arī ļoti ērti lietojams, tīrs un izturīgs. Ir vairākas variācijas, ieskaitot patstāvīgu, uz sēdekļa uzstādītu un pie sienas piestiprinātu, kā arī vienu vai dubultā izlietni. Krāsu variācijas (RAL krāsas) palīdzēs integrēt dizainu telpā.

Iepakojuma Jēdziens

Faberlic Supplements

Iepakojuma Jēdziens Mūsdienu pasaulē cilvēki pastāvīgi ir pakļauti ārēju negatīvu faktoru agresīvai iedarbībai. Slikta ekoloģija, aizņemts dzīves ritms megapolīzēs vai stresos palielina slodzi uz ķermeni. Lai normalizētu un uzlabotu ķermeņa funkcionālo stāvokli, tiek izmantoti papildinājumi. Šī projekta galvenā metafora ir kļuvusi par cilvēka labklājības uzlabošanas shēmu, izmantojot papildinājumus. Arī galvenais grafiskais elements atkārto burta F formu - pirmo burtu zīmola nosaukumā.

Māja

Dezanove

Māja Arhitekta iedvesma nāca no reģenerētās “bateas” eikalipta koksnes. Šīs ir gliemenes ražošanas platformas estuārā un veido ļoti svarīgo vietējo rūpniecību Spānijas pilsētā Ria da Arousa. Šajās platformās tiek izmantota eikalipta koksne, un reģionā ir šī koka paplašinājumi. Koka vecums nav paslēpts, un dažādu sajūtu radīšanai tiek izmantotas dažādas koka ārējās un iekšējās virsmas. Māja mēģina aizņemties apkārtnes tradīcijas un atklāt tās caur dizainā un detaļās stāstīto.

Dienas dizaina intervija

Intervijas ar pasaules slaveniem dizaineriem.

Izlasiet jaunākās intervijas un sarunas par dizainu, radošumu un inovācijām starp dizaina žurnālistu un pasaules slaveniem dizaineriem, māksliniekiem un arhitektiem. Skatiet slavenu dizaineru, mākslinieku, arhitektu un novatoru jaunākos dizaina projektus un godalgotos dizainus. Atklājiet jaunas atziņas par radošumu, inovācijām, mākslu, dizainu un arhitektūru. Uzziniet par lielisko dizaineru projektēšanas procesiem.