Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Restorāns

Xin Ming Yuen

Restorāns Ieeja ir kontrastējošu materiālu, struktūru un krāsu parāde. Reģistratūras zona ir mierīga komforta telpa. Labvēlīgos modeļos sastopamas rotaļīgas dekorācijas. Aiz muguras ir dinamiska joslas zona miera stāvoklī. Tradicionālā ķīniešu personāža Hui modeļa vadītās gaismas papildina futūrisma izjūtu. Ēdināšanas zona ir iet caur delikāti rotātu klostera klosteri. Rotāts ar ziedu, ogļhidrātu zivju attēliem, reljefiem vitrāžu ekrāniem un senajiem ārstniecības augu Bai Zi skapjiem, tas ir vizuāls ceļojums pa laiku un modes relikvijas.

Tirdzniecības Telpas

Portugal Vineyards

Tirdzniecības Telpas Portugāles vīna dārzu koncepcijas veikals ir pirmais tiešsaistes vīnu speciālistu uzņēmuma fiziskais veikals. Veikals, kas atrodas blakus uzņēmuma galvenajai mītnei, vērsts pret ielu un aizņem 90 m2, tas sastāv no atvērtā plāna, kurā nav starpsienu. Interjers ir akli balts un minimāla telpa ar apļveida cirkulāciju - balts audekls, lai Portugāles vīns spīdētu un tiktu parādīts. Plaukti ir izgriezti no sienām, atsaucoties uz vīna terasēm, izmantojot 360 grādu ieskaujošu mazumtirdzniecības pieredzi bez skaitītāja.

Māksla

Metamorphosis

Māksla Vietne atrodas Keihinas rūpniecības reģionā Tokijas piepilsētā. Smagu rūpniecības rūpnīcu dūmvados pastāvīgi izplūdušie dūmi var attēlot tādu negatīvu tēlu kā piesārņojums un materiālisms. Tomēr fotogrāfijas ir vērstas uz dažādiem rūpnīcu aspektiem, kas attēlo tā funkcionālo skaistumu. Dienas laikā caurules un konstrukcijas veido ģeometriskus modeļus ar līnijām un faktūru, un mērogs laika apstākļos, kas atrodas atmosfērā, rada cieņas gaisu. Naktīs telpas mainās uz noslēpumainu kosmisko cietoksni, kas 80. gados bija sci-fi filmām.

Sociālā Un Brīvā Laika Pavadīšana

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Sociālā Un Brīvā Laika Pavadīšana Horizontālās un vertikālās līnijas krustojas, veidojot režģi. Katrs režģis ir komunikāciju platforma, kas ir arī viskija bāra dizaina koncepcijas avots. Runājot par enerģijas taupīšanu un vides aizsardzību, dizaineris visā joslā izmantoja LED enerģijas taupīšanas spuldzes. Lai uzturētu gaisa kvalitāti bārā, dizains izmanto logus no ziemeļiem uz dienvidiem, kas var nodrošināt dabiskā gaisa pāreju.

Izstāžu Zāle

City Heart

Izstāžu Zāle Sākot no pilsētas arhitektūras līdz indeksam, lai saprastu un nosvērtu dizaina līdzsvaru, pilsētas izteiksme tiek kondensēta trīs stūru telpā, izmantojot pilsētas būvniecību un attīstību, lai veicinātu uzņēmumus, pilsētu un cilvēku perspektīvu par pilsētas un pilsētas īpašību un pilsētas izmaiņām klimata locīšana apmaiņā, lai izteiktu dizainera izpratni par pilsētu, vairāk apskatiet pilsētas pagātni, lai redzētu viņa nākotni.

Galda Lampa

Oplamp

Galda Lampa Oplamp sastāv no keramikas korpusa un masīvkoka pamatnes, uz kuras ir novietots led gaismas avots. Pateicoties tās formai, kas iegūta, saplūstot trim konusiem, Oplamp korpusu var pagriezt trīs atšķirīgās pozīcijās, kas rada dažāda veida gaismu: augsta galda lampa ar apkārtējo apgaismojumu, zema galda lampa ar apkārtējo apgaismojumu vai divas apkārtējās gaismas. Katra lampas konusu konfigurācija ļauj vismaz vienam no gaismas stariem dabiski mijiedarboties ar apkārtējiem arhitektūras iestatījumiem. Oplamp ir izstrādāts un pilnībā izgatavots ar rokām Itālijā.

Dienas dizaina komanda

Pasaulē lielākās dizaina komandas.

Dažreiz jums ir nepieciešama ļoti liela talantīgu dizaineru komanda, lai nākt klajā ar patiesi lieliskiem dizainparaugiem. Ikdienā mēs pārstāvam izteiktu godalgotu inovatīva un radoša dizaina komandu. Izpētiet un atklājiet dizaina komandu oriģinālo un radošo arhitektūru, labu dizainu, modi, grafikas dizainu un dizaina stratēģijas projektus visā pasaulē. Iedvesmojieties no lielmeistaru dizaineru oriģināliem darbiem.