Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Zīmola Identitāte

BlackDrop

Zīmola Identitāte Šis ir personāls zīmola stratēģijas un identitātes projekts. BlackDrop ir veikalu un zīmolu ķēde, kas pārdod un izplata kafiju. BlackDrop ir personīgs projekts, kas sākotnēji tika izstrādāts, lai noteiktu toni un radošo virzienu personiskai ārštata radošajai uzņēmējdarbībai. Šī zīmola identitāte ir izveidota, lai pozicionētu Aleksu kā uzticamu zīmolu konsultantu starta kopienā. BlackDrop apzīmē slidenu, mūsdienīgu, caurspīdīgu sākuma zīmolu, kura mērķis ir kļūt par mūžīgu, atpazīstamu un nozares vadošo zīmolu.

Fotogrāfiju Sērijas

U15

Fotogrāfiju Sērijas Mākslinieku projektā tiek izmantotas U15 ēkas iespējas, lai radītu asociāciju ar kolektīvās iztēlē esošajiem dabas elementiem. Izmantojot ēkas konstrukciju un tās daļas, kā tās krāsas un formas, viņi mēģina izsaukt specifiskākas vietas, piemēram, Ķīnas akmens mežu, Amerikas Velna torni, kā vispārīgas dabiskas ikonas, piemēram, ūdenskritumus, upes un akmeņainas nogāzes. Lai katrā attēlā piešķirtu atšķirīgu interpretāciju, mākslinieki ēku pēta, izmantojot minimālisma pieeju, izmantojot dažādus leņķus un perspektīvas.

Hronometrs

Argo

Hronometrs Argo by Gravithin ir hronometrs, kura dizainu iedvesmojis sekstants. Tam par godu Argo kuģa mītiskajiem piedzīvojumiem ir iegravēts divkāršs ciparnīcu, kas pieejams divos toņos, dziļi zilajā un melnajā jūrā. Tās sirds pukst, pateicoties Šveices Ronda 705 kvarca kustībai, savukārt safīra stikls un spēcīgais 316L matētais tērauds nodrošina vēl lielāku pretestību. Tas ir arī 5ATM ūdensizturīgs. Pulkstenis ir pieejams trīs dažādās korpusa krāsās (zelta, sudraba un melnā krāsā), divos ciparnīcas toņos (dziļi zilajā un melnajā jūrā) un sešos siksnu modeļos, no diviem dažādiem materiāliem.

Interjera Dizains

Eataly

Interjera Dizains Eataly Toronto ir pielāgots mūsu augošās pilsētas niansēm, un tas ir paredzēts, lai veicinātu un papildinātu sociālās apmaiņas, izmantojot universālu lielisku itāļu ēdienu katalizatoru. Ir tikai iederīgi, ka tradicionālā un ilgstošā “passeggiata” ir Eataly Toronto dizaina iedvesmas pamatā. Šis mūžīgais rituāls redz, kā itāļi katru vakaru dodas uz galveno ielu un piazza, lai pastaigātos, socializētos un ik pa laikam apstātos bāros un veikalos. Šī pieredzes sērija prasa jaunu, intīmu ielu mērogu Bloor and Bay.

Sukulenta Īpaša Audzēšanas Kaste

Bloom

Sukulenta Īpaša Audzēšanas Kaste Bloom ir sulīga, īpaša augšanas kaste, kas darbojas kā stilīgas mājas mēbeles. Tas nodrošina perfektus sukulentu augšanas apstākļus. Produkta galvenais mērķis ir piepildīt vēlmi un audzināt to, kas dzīvo pilsētās, kur ir mazāk piekļuves zaļai videi. Pilsētas dzīve ikdienas dzīvē nāk ar daudziem izaicinājumiem. Tas liek cilvēkiem ignorēt viņu dabu. Bloom mērķis ir būt tiltam starp patērētājiem un viņu dabiskajām vēlmēm. Produkts nav automatizēts, tā mērķis ir palīdzēt patērētājam. Lietojumprogrammu atbalsts ļaus lietotājiem rīkoties ar saviem augiem, kas viņiem ļaus kopt.

Kapela

Coast Whale

Kapela Par šīs kapelas valodu kļuva valis bioniskā forma. Islandes krastā iesprūdis valis. Cilvēks var iekļūt savā ķermenī caur zemu zivtiņu un piedzīvot perspektīvu, kad valis skatās uz okeānu, kur cilvēkiem ir vieglāk atspoguļot novārtā atstāto vides degradāciju. Nesošā konstrukcija nokrīt pludmalē, lai nodrošinātu minimālu kaitējumu dabiskajai videi. Dabiski un videi draudzīgi materiāli padara šo projektu par tūristu galamērķi, kas prasa vides aizsardzību.