Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Galds

Codependent

Galds Ar kodektoru palīdzību tiek apvienota psiholoģija un dizains, īpaši koncentrējoties uz psiholoģiskā stāvokļa, kopendences fiziskām izpausmēm. Šīm divām savstarpēji savienotajām tabulām ir jāpaļaujas viena uz otru, lai darbotos. Abas formas nespēj patstāvīgi pastāvēt, bet kopā veido vienu funkcionālu formu. Fināla galds ir spēcīgs piemērs, kura kopums ir lielāks nekā tā daļu summa.

Komerciālais Interjers

Nest

Komerciālais Interjers Stāvu dala divi unikāli profesionāļi - advokāti un arhitekti, kas prasa daudzveidīgus hierarhiskus pasūtījumus. Elementu izvēle un detalizēšana bija centieni saglabāt kopējo izskatu pamatotu, zemisku un atdzīvināt vietējo mākslinieciskumu un celtniecības materiālus. Videi draudzīgu materiālu sajaukšana un izmantošana, atveru izmērs - to visu ir pamudinājusi atgādināt vietējo klimatu, lai radītu patīkamu vidi, kas atkārtoti rosinātu zaudēto praksi, vienlaikus veidojot ilgtspējīgu praksi.

Galda Piederumi

Ingrede Set

Galda Piederumi Ingrede galda piederumu komplekts ir paredzēts ikdienas pilnveidošanas nepieciešamības paušanai. Dakšas, karotes un naža komplekts, izmantojot magnētus. Galda piederumi stāv vertikāli un rada harmoniju galdam. Matemātiskās formas ļauj veidot vienu šķidruma formu, kas sastāv no trim dažādiem gabaliem. Šī pieeja rada jaunas iespējas, kuras var izmantot daudziem dažādiem izstrādājumiem, piemēram, galda traukiem un citiem piederumu dizainiem.

Mūzikas Ieteikumu Pakalpojums

Musiac

Mūzikas Ieteikumu Pakalpojums Musiac ir muzikāls ieteikumu dzinējs, izmantojiet aktīvu līdzdalību, lai atrastu precīzas iespējas tā lietotājiem. Tā mērķis ir ierosināt alternatīvas saskarnes, lai izaicinātu algoritma autokrātiju. Informācijas filtrēšana ir kļuvusi par neizbēgamu meklēšanas metodi. Tomēr tas rada atbalss kameras efektus un ierobežo lietotājus viņu komforta zonā, stingri ievērojot viņu vēlmes. Lietotāji kļūst pasīvi un pārtrauc apšaubīt mašīnas piedāvātās iespējas. Pavadot laiku, lai pārskatītu iespējas, var pieaugt milzīgas bioizmaksas, bet tieši centieni rada jēgpilnu pieredzi.

Dzīvojamo Ēku Prototips

No Footprint House

Dzīvojamo Ēku Prototips NFH ir izstrādāts sērijveida ražošanai, pamatojoties uz lielāku saliekamo dzīvojamo māju tipoloģiju komplektu. Pirmais prototips tika uzbūvēts holandiešu ģimenei Kostarikas dienvidrietumos. Viņi izvēlējās divu guļamistabu konfigurāciju ar tērauda konstrukciju un priedes koka apdari, kas tika nosūtīta uz mērķa vietu ar vienu kravas automašīnu. Ēka ir projektēta ap centrālo pakalpojumu kodolu, lai optimizētu loģistikas efektivitāti montāžā, uzturēšanā un lietošanā. Projekta mērķis ir pilnīga ilgtspējība, ņemot vērā tā ekonomiskos, vides, sociālos un telpiskos rādītājus.

Viesnīca

LiHao

Viesnīca Atgriešanās dabā, pilsētas kultūras stacijā. Izveidojiet izsmalcinātu dzīvesveidu. Ekskluzīvi baudiet klusu un klusu. Viesnīca atrodas rosīgajā Baodingas augsto tehnoloģiju attīstības zonas zonā. Dizaineris no jauna definē pilsētas kūrorta viesnīcu, izmantojot holistisku domāšanu, atkārtoti apvienojot apkārtējo vidi, arhitektūru, ainavu un interjeru, lai izveidotu izsmalcinātu, dabisku un ērtu viesnīcas telpu. Ļaujiet biznesa ceļotājiem justies pārtikušiem klusumā, nozogot pusi dienas atpūtas.

Dienas dizains

Pārsteidzošs dizains. Labs dizains. Labākais dizains.

Labi dizaini rada vērtību sabiedrībai. Ikdienā mēs demonstrējam īpašu dizaina projektu, kas demonstrē dizaina izcilību. Šodien mēs ar prieku demonstrējam godalgotu dizainu, kas rada pozitīvas pārmaiņas. Mēs katru dienu parādīsim vairāk lielisku un iedvesmojošu dizainu. Pārliecinieties, ka apmeklējat mūs katru dienu, lai baudītu jaunus labus dizaina produktus un projektus no izcilākajiem dizaineriem visā pasaulē.