Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Piespraude

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Piespraude Objekta raksturs un ārējā forma ļauj mainīt jaunu ornamenta dizainu. Dzīvīgajā dabā viens periods mainās uz citu. Pavasaris seko ziemai, un rīts nāk pēc nakts. Arī krāsas mainās, kā arī atmosfēra. Šis attēlu aizstāšanas un maiņas princips tiek izvirzīts «Asia Metamorphosis», kolekcijas rotājumos, kur vienā objektā atspoguļojas divi dažādi stāvokļi, divi neierobežoti attēli. Kustami konstrukcijas elementi ļauj mainīt ornamenta raksturu un izskatu.

Analogs Pulkstenis

Kaari

Analogs Pulkstenis Šīs konstrukcijas pamatā ir parasts 24 stundu analogs mehānisms (puse ātruma stundas rokas). Šis dizains tiek nodrošināts ar diviem loka formas die griezumiem. Caur tām var redzēt pagrieziena stundas un minūtes rokas. Stundas rādītājs (disks) tiek sadalīts divos dažādu krāsu segmentos, kas, rotējot, norāda AM vai PM laiku atkarībā no krāsas, kas sāk būt redzama. Minūtes roka ir redzama caur lielāku rādiusa loka un nosaka, kura minūtes sprauga atbilst 0–30 minūšu ciparnīcām (atrodas loka iekšējā rādiusā) un 30–60 minūšu spraugai (atrodas uz ārējā rādiusa).

Modernu Kleitu Klavieres

Le Maestro

Modernu Kleitu Klavieres Le Maestro revolucionāri pārveido kleitas kurpes, iekļaujot titāna “matricas papēdi” ar tiešu metāla lāzera saķeri (DMLS). 'Matricas papēdis' samazina papēža daļas redzes masu un parāda kleitas kurpju struktūras integritāti. Lai papildinātu eleganto pīpi, augšdaļas izteiktajam asimetriskajam dizainam tiek izmantota augstas kvalitātes āda. Papēža daļas integrācija augšdaļā tagad ir gludā un izsmalcinātā siluetā.

Mūsdienu Qipao

The Remains

Mūsdienu Qipao Iedvesma nāk no ķīniešu relikvijām, visizplatītākā ir “keramika”, kas ir vispopulārākā neatkarīgi no karaļa un cilvēkiem. Manā pētījumā pat šodien galvenie ķīniešu estētiskās modes standarti un Feng Shui (interjera un vides dizains) nav mainīti. Viņiem patīk caurskatīšana, slāņošana un vēlēšanās. Es vēlētos noformēt Qipao, lai keramikas nozīmi un īpašību no vecās dinastijas pārvērstu mūsdienu modē. Un provocē cilvēkus, kuri ir aizmirsuši savu kultūru un etnisko piederību, kad mēs esam i paaudzē.

Piespraude

Chiromancy

Piespraude Katrs cilvēks ir unikāls un oriģināls. Tas ir redzams pat mūsu pirkstu modeļos. Arī zīmētās līnijas un mūsu roku zīmes ir diezgan oriģinālas. Turklāt katram cilvēkam ir virkne akmeņu, kas viņiem ir tuvu kvalitātē vai saistīti ar personīgiem notikumiem. Visas šīs īpašības domājošam novērotājam sniedz tik daudz pamācošu un pievilcīgu, kas ļauj izveidot personalizētus rotaslietas, kuru pamatā ir šīs līnijas un atsevišķu lietu pazīmes. Šādi rotājumi un rotaslietas veido jūsu personīgo mākslas kodu

Juvelierizstrādājumi

Angels OR Demons

Juvelierizstrādājumi Mēs esam liecinieki pastāvīgajai cīņai starp labo un slikto, tumsu un gaismu, dienu un nakti, haosu un kārtību, karu un mieru, varoni un nelietis katru dienu. Neatkarīgi no mūsu reliģijas vai tautības, mums ir teicis mūsu pastāvīgo pavadoņu stāsts: eņģelis, kas sēž uz mūsu labā pleca, un dēmons kreisajā pusē, eņģelis pārliecina mūs darīt labu un pieraksta mūsu labos darbus. Viņš velns mūs pārliecina darīt sliktu un uzskaita mūsu sliktos darbus. Eņģelis ir mūsu "superego" metafora, un velns apzīmē "Id" un pastāvīgu cīņu starp sirdsapziņu un bezsamaņu.