Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Sieviešu Apģērbu Kolekcija

Macaroni Club

Sieviešu Apģērbu Kolekcija Kolekcijas “Macaroni Club” iedvesmas avots ir makaroni no 18. gadsimta vidus, kas tos saista ar šodienas logotipiem atkarīgiem cilvēkiem. Makaroni bija termins vīriešiem, kuri pārsniedza parasto modes robežu Londonā. Tās bija 18. gadsimta logo mānija. Šīs kolekcijas mērķis ir parādīt logotipa spēku no pagātnes līdz mūsdienām, un pats par sevi tas rada Makaronu klubu kā zīmolu. Dizaina detaļas ir iedvesmotas no 1770. gada Makaroni kostīmiem un pašreizējām modes tendencēm ar ekstrēmiem apjomiem un garumu.

Hronometrs

Argo

Hronometrs Argo by Gravithin ir hronometrs, kura dizainu iedvesmojis sekstants. Tam par godu Argo kuģa mītiskajiem piedzīvojumiem ir iegravēts divkāršs ciparnīcu, kas pieejams divos toņos, dziļi zilajā un melnajā jūrā. Tās sirds pukst, pateicoties Šveices Ronda 705 kvarca kustībai, savukārt safīra stikls un spēcīgais 316L matētais tērauds nodrošina vēl lielāku pretestību. Tas ir arī 5ATM ūdensizturīgs. Pulkstenis ir pieejams trīs dažādās korpusa krāsās (zelta, sudraba un melnā krāsā), divos ciparnīcas toņos (dziļi zilajā un melnajā jūrā) un sešos siksnu modeļos, no diviem dažādiem materiāliem.

Sieviešu Apģērbu Kolekcija

Hybrid Beauty

Sieviešu Apģērbu Kolekcija Hybrid Beauty kolekcijas dizains ir izmantot izveicību kā izdzīvošanas mehānismu. Pamatotas gudras funkcijas ir lentes, RUFFLES un ziedi, un tās tiek pārveidotas ar tradicionālām dzirnaviņu un couture metodēm. Tas atjauno vecās modeļa metodes līdz mūsdienu hibrīdam, kas ir romantisks, tumšs, bet arī mūžīgs. Viss hibrīda skaistumkopšanas dizaina process veicina ilgtspējību, lai izveidotu mūžīgus dizainus.

Gredzens

Ohgi

Gredzens Ohima gredzena dizainere Mimaya Dale ar šo gredzenu ir piegādājusi simbolisku vēstījumu. Viņas gredzena iedvesma nāca no pozitīvām nozīmēm, kas ir Japānas locīšanas faniem un cik ļoti viņi ir mīlēti Japānas kultūrā. Materiālam viņa izmanto 18K dzelteno zeltu un safīru, un tie izceļ greznu auru. Turklāt salokāmais ventilators atrodas uz gredzena leņķī, kas piešķir unikālu skaistumu. Viņas dizains ir vienotība starp austrumiem un rietumiem.

Gredzens

Gabo

Gredzens Gabo gredzens tika izveidots, lai mudinātu cilvēkus pārskatīt dzīves rotaļīgo pusi, kas parasti tiek zaudēta, sasniedzot pilngadību. Dizaineru iedvesmoja atmiņas, vērojot viņas dēlu spēlējoties ar viņa krāsaino burvju kubu. Lietotājs var spēlēt ar riņķi, pagriežot divus neatkarīgos moduļus. Šādi rīkojoties, dārgakmeņu krāsu komplekti vai moduļu pozīcijas var tikt saskaņotas vai neatbilst. Papildus rotaļīgajam aspektam lietotājam ir izvēle katru dienu valkāt citu gredzenu.

Gredzens

Dancing Pearls

Gredzens Dejojošās pērles starp rūcošajiem jūras viļņiem, tas ir okeāna un pērļu iedvesmas rezultāts, un tas ir 3D modeļa gredzens. Šis gredzens ir veidots ar zelta un krāsainu pērļu kombināciju ar īpašu struktūru, lai īstenotu pērļu kustību starp rēcošajiem okeāna viļņiem. Caurules diametrs ir izvēlēts labā izmērā, kas padara dizainu pietiekami izturīgu, lai modeli padarītu izgatavojamu.