Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Juvelierizstrādājumi

Angels OR Demons

Juvelierizstrādājumi Mēs esam liecinieki pastāvīgajai cīņai starp labo un slikto, tumsu un gaismu, dienu un nakti, haosu un kārtību, karu un mieru, varoni un nelietis katru dienu. Neatkarīgi no mūsu reliģijas vai tautības, mums ir teicis mūsu pastāvīgo pavadoņu stāsts: eņģelis, kas sēž uz mūsu labā pleca, un dēmons kreisajā pusē, eņģelis pārliecina mūs darīt labu un pieraksta mūsu labos darbus. Viņš velns mūs pārliecina darīt sliktu un uzskaita mūsu sliktos darbus. Eņģelis ir mūsu "superego" metafora, un velns apzīmē "Id" un pastāvīgu cīņu starp sirdsapziņu un bezsamaņu.

Juvelierizstrādājumi

Poseidon

Juvelierizstrādājumi Rotas, kuras es izstrādāju, izsaka manas jūtas. Tas pārstāv mani kā mākslinieku, dizaineri un arī kā cilvēku. Sliekšnis Poseidona izveidošanai tika uzstādīts manas dzīves tumšākajās stundās, kad jutos nobijies, ievainojams un man bija nepieciešama aizsardzība. Pirmkārt, es izstrādāju šo kolekciju izmantošanai pašaizsardzībā. Kaut arī šis jēdziens visā projektā ir izbalējis, tas joprojām pastāv. Poseidons (jūras dievs un grieķu mitoloģijā sauktā zemestrīce “Zeme-kratītājs”) ir mana pirmā oficiālā kolekcija, kas paredzēta spēcīgām sievietēm, lai radītu valkātājam spēka un pārliecības sajūtu.

Rotaslietas

odyssey

Rotaslietas Monomēra odisejas pamatideja ir apjomīgu, ģeometrisku formu pārklāšana ar rakstainu ādu. No tā izriet skaidrības un sagrozīšanas, caurspīdīguma un slēpšanas mijiedarbība. Visas ģeometriskās formas un modeļus var kombinēt pēc vēlēšanās, variēt un papildināt ar papildinājumiem. Šī aizraujošā, vienkāršā ideja ļauj izveidot gandrīz neizsmeļamu dizainu klāstu, kas pilnībā saskan ar iespējām, ko piedāvā ātrā prototipēšana (3D drukāšana), jo katram klientam var būt izgatavots pilnīgi individuāls un unikāls priekšmets (apmeklējiet: www.monomer. eu-veikals).

Taustes Audums

Textile Braille

Taustes Audums Industriālais žakarda tekstilizstrādājums, kas domāts kā tulks neredzīgiem cilvēkiem. Šo audumu var lasīt cilvēki ar labu redzi, un tas ir paredzēts viņiem, lai palīdzētu neredzīgajiem cilvēkiem, kuri sāk zaudēt redzi vai kuriem ir redzes problēmas; lai uzzinātu Braila sistēmu ar draudzīgu un parastu materiālu: audumu. Tajā ir alfabēts, cipari un pieturzīmes. Krāsas nav pievienotas. Tas ir produkts pelēkajā skalā kā gaismas uztveres princips. Tas ir projekts ar sociālu nozīmi un pārsniedz komerciālos tekstilizstrādājumus.

Brilles

Mykita Mylon, Basky

Brilles MYKITA MYLON kolekcija ir izgatavota no viegla poliamīda materiāla ar izcilu individuālu pielāgojamību. Šis īpašais materiāls tiek izveidots pa slāņiem, pateicoties selektīvās lāzera aglomerācijas (SLS) metodei. Pārinterpretējot tradicionālo apaļo un ovālo apaļo panto briļļu formu, kas bija modē pagājušā gadsimta 30. gados, BASKY modelis šai briļļu kolekcijai, kas sākotnēji bija paredzēta izmantošanai sportā, piešķir jaunu seju.

Pulkstenis

Ring Watch

Pulkstenis Zvana pulkstenis atspoguļo tradicionālā rokas pulksteņa maksimālo vienkāršošanu, izslēdzot ciparus un rokas par labu diviem gredzeniem. Šis minimālisma dizains nodrošina gan tīru, gan vienkāršu izskatu, kas lieliski savienojas ar pulksteņa uzmanību piesaistošo estētiku. Tā paraksta vainags joprojām ir efektīvs līdzeklis stundas maiņai, kamēr tā slēptais e-tintes ekrāns parāda spilgtas krāsu joslas ar izcilu izšķirtspēju, galu galā saglabājot analogo aspektu, vienlaikus nodrošinot arī ilgāku akumulatora darbības laiku.