Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Māja

VH Green

Māja Māja ir zaļa gan plāna, gan stereoskopiska veidā, kas rada labu vidi gan iedzīvotājiem, gan pilsētai. Saulainajā Āzijas reģionā Breeze Soleil šī zaļuma izmantošana ir ļoti efektīvs domāšanas veids. Var iegūt ne tikai saulessarga funkciju vasarā, bet arī privātuma aizsardzību, izvairīšanos no ielas trokšņiem un automātiskas apūdeņošanas dzesēšanas efektu.

Baznīca

Mary Help of Christian Church

Baznīca Ņemot vērā katoļu kopienas paplašināšanos un tūristu skaita pieaugumu Samui salā Suratthani. Marijas palīdzība no kristīgās baznīcas ārpuses tika veidota lūgšanu roku, leņķa spārnu un Svētā Gara staru kombinētā formā. Iekšējā telpa, drošība kā mātes dzemdē. Izmantojot garu un šauru gaismas tukšumu un lielu gaismas izolācijas betona spārnu, kas iet cauri gaismas tukšumam, tika uzbūvēts, lai radītu ēnu, kas laika gaitā mainās, bet saglabā iekšējo komfortu. Samaziniet dabiskā materiāla simbolisko noformējumu un izmantošanu kā pazemīgu mieru, kamēr lūdzaties.

Dzīvojamā Māja

Abstract House

Dzīvojamā Māja Rezidence izmanto modernu estētiku, saglabājot centrālo pagalmu, kas atsaucas uz tradicionālo Kuveitas praksi māju celtniecībā. Šeit dzīvesvietai ir atļauts bez sadursmēm atzīt gan pagātni, gan tagadni. Ūdens īpašība pie galveno durvju pakāpieniem plūst uz āru, stikls no grīdas līdz griestiem palīdz telpas padarīt atvērtākas, ļaujot lietotājiem bez piepūles iet uz āru un iekšpusi, pagātni un tagadni.

Restorāns

Chuans Kitchen II

Restorāns Čuanas virtuve II, kurā kā videi tiek ņemti gan Sičuanas Dzjiņdingas melnie fajansi, gan arī metro celtniecībā izmantotie augsnes materiāli, ir eksperimentāls restorāns, kas veidots uz tradicionālās tautas mākslas mūsdienu eksperimenta pamata. Izlaužot materiālu robežu un izpētot tradicionālās tautas mākslas moderno formu, Infinity Mind ieguva starplikas, kas tika izmestas pēc Yingjing melnā fajansa apdedzināšanas procesa, un izmantoja tās kā galveno rotājuma elementu Chuan's Kitchen II.

Kafejnīca

Hunters Roots

Kafejnīca Atbildot uz īsas, modernas, tīras estētikas īpatnībām, tika izveidots interjers, kuru iedvesmoja koka augļu kastes, kuras tika izmantotas abstraktā formā. Kastes aizpilda telpas, radot ieskaujošu, gandrīz alu līdzīgu skulpturālu formu, tomēr tādu, kas ir izgatavota no vienkāršām un taisnām ģeometriskām formām. Rezultāts ir tīra un kontrolēta telpiskā pieredze. Gudrs dizains arī palielina ierobežoto vietu, pārvēršot praktisko aprīkojumu dekoratīvos elementos. Gaismas, skapīši un plaukti veicina dizaina koncepciju un skulpturālu vizuālo izskatu.

Servisa Birojs

Miyajima Insurance

Servisa Birojs Projekta ideja ir "savienot biroju ar pilsētu", izmantojot vides priekšrocības. Vietne atrodas vietā, kur tiek veikts pilsētas pārskats. Lai to sasniegtu, tiek pieņemta tuneļa formas telpa, kas iet caur ieejas vārtiem līdz biroja telpas beigām. Griestu koka līnija un melnā sprauga, kurā ir uzstādītas gaismas un gaisa kondicionēšanas ierīces, uzsver virzienu uz pilsētu.