Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Ātrijs

Sberbank Headquarters

Ātrijs Šveices arhitektūras birojs Evolution Design sadarbībā ar krievu arhitektūras studijas T + T arhitektiem ir izveidojis plašu daudzfunkcionālu ātriju jaunajā korporatīvajā birojā Sberbank Maskavā. Dienasgaismā applūdušajā ātrijā atrodas dažādas kopstrādes telpas un kafijas bārs, un iekšējā pagalma centrālais punkts ir piekārtā rombveida formas sanāksmju telpa. Spoguļa atstarojumi, stiklotā iekšējā fasāde un augu izmantošana piešķir plašuma un nepārtrauktības sajūtu.

Biroja Dizains

Puls

Biroja Dizains Vācu inženierijas uzņēmums Puls pārcēlās uz jaunām telpām un izmantoja šo iespēju, lai vizualizētu un stimulētu jaunu sadarbības kultūru uzņēmumā. Jaunais biroja dizains veicina kultūras izmaiņas, komandām ziņojot par ievērojamu iekšējās komunikācijas pieaugumu, īpaši starp pētniecības un attīstības un citiem departamentiem. Uzņēmums ir novērojis arī spontānu neformālu sanāksmju skaita palielināšanos, kas, kā zināms, ir viens no galvenajiem panākumu rādītājiem pētniecības un attīstības inovācijās.

Dzīvojamā Ēka

Flexhouse

Dzīvojamā Ēka Flexhouse ir vienģimeņu māja pie Cīrihes ezera Šveicē. Uzcelts uz izaicinoša trīsstūra zemes gabala, saspiests starp dzelzceļa līniju un vietējo pievedceļu, Flexhouse ir daudzu arhitektūras izaicinājumu pārvarēšanas rezultāts: ierobežojošie robežu attālumi un apbūves apjoms, zemes gabala trīsstūrveida forma, ierobežojumi attiecībā uz vietējām valodām. Rezultātā izveidotā ēka ar plašajām stikla sienām un lentēm līdzīgo balto fasādi ir tik viegla un mobila, ka tā atgādina futūristisku kuģi, kurš ir izbraucis no ezera un atradis dabisku piestātnes vietu.

Kopstrādes Centrs 6280.ch

Novex Coworking

Kopstrādes Centrs 6280.ch 6280.ch kopienas centrs, kas atrodas kalnos un ezeros gleznainā Centrālajā Šveicē, ir atbilde uz pieaugošo vajadzību pēc elastīgām un pieejamām darba vietām Šveices lauku apvidos. Vietējiem ārštata darbiniekiem un maziem uzņēmumiem tas piedāvā mūsdienīgu darba vietu ar interjeru, kas smeļas iedvesmu no vietņu bucolic iestatījumiem un godina tās industriālo pagātni, vienlaikus stingri aptverot 21. gadsimta darba dzīves būtību.

Biroja Dizains

Sberbank

Biroja Dizains Šis projekts bija sarežģīts, lai ļoti ierobežotā laikā izstrādātu ļoti ietilpīgu, elastīgu darba vietu un lai dizaina pamatā vienmēr būtu biroja lietotāju fiziskās un emocionālās vajadzības. Ar jauno biroja dizainu Sberbank ir spēris pirmos soļus viņu darba vietas koncepcijas modernizācijā. Jaunais biroja dizains ļauj personālam veikt savus uzdevumus vispiemērotākajā darba vidē un izveido pilnīgi jaunu arhitektūras identitāti vadošajai finanšu iestādei Krievijā un Austrumeiropā.

Birojs

HB Reavis London

Birojs Izstrādāts saskaņā ar IWBI WELL Building Standartu, HB Reavis UK galvenā mītne ir vērsta uz uz projektiem balstīta darba veicināšanu, kas mudina sadalīt departamentu tvertnes un padara darbu dažādās komandās vienkāršāku un pieejamāku. Ievērojot WELL ēkas standartu, darba vietas dizains ir paredzēts arī tādu veselības problēmu risināšanai, kas saistītas ar moderniem birojiem, piemēram, mobilitātes trūkums, slikts apgaismojums, slikta gaisa kvalitāte, ierobežota ēdiena izvēle un stress.