Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Mīkstie Akustiskie Paneļi

University of Melbourne - Arts West

Mīkstie Akustiskie Paneļi Mūsu uzdevums bija piegādāt un uzstādīt daudzus auduma iesaiņotus akustiskos paneļus ar dažādu izmēru, leņķi un formu. Sākotnējie prototipi mainīja gan dizainu, gan fiziskos līdzekļus šo paneļu uzstādīšanai un balstīšanai no kāpņu sienām, griestiem un apakšpuses. Tieši šajā brīdī mēs sapratām, ka pašreizējās patentētās griestu paneļu piekaramās sistēmas nav piemērotas mūsu vajadzībām, un mēs izstrādājām paši.

Restorāns

Yuyuyu

Restorāns Mūsdienu Ķīnā tirgū ir diezgan daudz šo jaukto mūsdienu dizainu, parasti to pamatā ir tradicionālie dizaini, bet ar moderniem materiāliem vai ar jaunām izpausmēm. Yuyuyu ir ķīniešu restorāns, dizaineri ir izveidojuši jaunu veidu, kā izteikt austrumu dizainu, jaunu instalāciju, kas sastāv no līnijām un punktiem, kas ir izvirzīti no durvīm līdz restorāna iekšpusei. Mainoties laikiem, mainās arī cilvēku estētiskais vērtējums. Mūsdienu austrumu dizainam jauninājumi ir ļoti nepieciešami.

Restorāns

Yucoo

Restorāns Ar pakāpenisku estētikas briedumu un cilvēka estētiskajām izmaiņām modernais stils, kas izceļ sevi un individualitāti, ir kļuvis par nozīmīgiem dizaina elementiem. Šis gadījums ir restorāns, un dizainers vēlas patērētājiem radīt jauneklīgāku kosmosa pieredzi. Gaiši zili, pelēki un zaļi augi rada dabisku komfortu un mājīgumu telpā. Ar rokām austa rotangpalmas un metāla izgatavotā lustra izskaidro cilvēka un dabas sadursmi, parādot visa restorāna dzīvotspēju.

Veikals

Formal Wear

Veikals Vīriešu apģērbu veikali bieži piedāvā neitrālu interjeru, kas negatīvi ietekmē apmeklētāju noskaņojumu un tādējādi samazina pārdošanas procentus. Lai piesaistītu cilvēkus ne tikai apmeklēt veikalu, bet arī iegādāties tur piedāvātos produktus, šai telpai vajadzētu iedvesmot un uzmundrināt labu uzmundrinājumu. Tāpēc šī veikala dizainā tiek izmantotas īpašas iespējas, kuras iedvesmojusi šūšanas meistarība un dažādas detaļas, kas piesaistīs uzmanību un izplatīs labu garastāvokli. Divās zonās sadalītais brīvās telpas izkārtojums ir paredzēts arī klienta brīvībai iepirkšanās laikā.

Dzīvojamais

Shkrub

Dzīvojamais Shkrub māja parādījās bez mīlestības un mīlestības dēļ - mīlošs pāris ar trim bērniem. Mājas DNS ietver strukturējošos estētiskos principus, kas Ukrainas vēstures un kultūras iedvesmu rada japāņu gudrības iedvesmoti. Zemes elements kā materiāls ļauj sevi izjust mājas strukturālajos aspektos, piemēram, oriģinālajā jumta jumtā un skaistajās un blīvajās māla sienās. Ideju par godināšanu kā dibināšanas vietu var izjust visā mājā kā smalku vadošo pavedienu.

Peldbaseini

Termalija Family Wellness

Peldbaseini Termalijas ģimenes labsajūta ir jaunākais projektu sērijā, ko Enota pēdējos piecpadsmit gados ir uzcēlis Terme Olimia un noslēdz SPA kompleksa pilnīgu pārveidi. No attāluma raugoties, tetraedrisko tilpumu jaunās klasterizētās struktūras forma, krāsa un mērogs ir apkārtējo lauku ēku kopas turpinājums, vizuāli sniedzoties kompleksa centrā. Jaunais jumts darbojas kā liela vasaras ēna, un tas nepiedzīvo nevienu no vērtīgajām ārējām telpām.