Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Dzīvojamā Māja

Tei

Dzīvojamā Māja Tas, ka ērta dzīve pēc aiziešanas pensijā, kas maksimāli izmanto kalna nogāzes telpas, tiek panākta ar vienmērīgu dizainu, ierastajā veidā, tika augstu novērtēts. Bagātīgas vides uzņemšana. Bet šoreiz nav villa villa, bet gan personīgais mājoklis. Tad vispirms mēs sākām veidot struktūru, balstoties uz to, ka tā spēj ērti pavadīt parasto dzīvi bez nepamatotības visā plānā.

Interjera Koplietošanas Telpas

Highpark Suites

Interjera Koplietošanas Telpas Highpark Suites koplietošanas telpas pēta pilsētas Gen-Y dzīvesveida netraucētu integrāciju ar zaļu dzīves veidu, biznesu, atpūtu un sabiedrību. Sākot ar wow faktoru vestibiliem līdz skulpturāliem debesu laukumiem, konferenču zālēm un bailīgām sanāksmju telpām, šīs labierīcības ir paredzētas iedzīvotājiem, lai tās izmantotu kā savas mājas paplašināšanu. Iedvesmojoties no netraucētas dzīves telpās ārpus telpām, elastības, interaktīviem mirkļiem un pilsētvides krāsu un faktūru paletes, MIL Design izvirzīja robežas, lai izveidotu unikālu, ilgtspējīgu un holistisku kopienu, kurā katrā telpā ņem vērā iedzīvotājus un tropisko vidi.

Grāmatnīca, Iepirkšanās Centrs

Jiuwu Culture City , Shenyang

Grāmatnīca, Iepirkšanās Centrs Uzņēmumam Jato Design tika uzdots pārveidot tradicionālo grāmatnīcu dinamiskā, daudzfunkcionālā telpā - lai tā būtu ne tikai iepirkšanās centrs, bet arī kultūras centrs grāmatu iedvesmotiem pasākumiem un daudz ko citu. Centrālais pīķis ir “varoņa” telpa, kurā apmeklētāji pārceļas uz gaišāku toņu vidi, kas pielāgota kokmateriāliem un kas uzlaboti ar dramatiskiem dizainiem. Laternām līdzīgi kokoni karājas no griestiem, bet kāpnes kalpo kā koplietošanas telpas, kas mudina apmeklētājus kavēties un lasīt, sēžot uz pakāpieniem.

Viesnīcas Interjera Dizains

Stories Container

Viesnīcas Interjera Dizains Konteiners pārvadā kravas uz vietām. Viesnīca nodrošina atpūtas vietas ceļotājiem. Pārejoša atpūtas vieta ir tas, kas viņiem ir kopīgs. Tāpēc kā viesnīcas jēdzienu izmantojiet konteineru. Viesnīca ir ne tikai atpūtas vieta, bet arī telpa ar personību. Katrā istabā ir sava izteiksme un personība. Tāpēc izveidojiet astoņus dažādus komplektus kā sekojošus: Ļaujieties, Evolve, WabiSabi, Shine Flower, Pantone, Fantasy, Journey un Balerīna. Staļļa māja ir ne tikai atpūtas vieta, bet arī jūsu garāžas piegādes stacija.

Biroja Interjera Dizains

Yuli Design Studio

Biroja Interjera Dizains Uz ielām vienmēr ir pārāk daudz nesakārtotu izkārtņu vertikālā, horizontālā un sānu virzienā, kas bloķē reālo arhitektūras atbalstu. Tas mudina apsvērt, kā no jauna definēt izkārtnes, lai uzlabotu un modernizētu efektus, ko rada šādi āra dekoratīvie izstrādājumi. Interjera dizaina mērķis ir sadalīt iepriekšējo izkārtojumu. Tiek ieviests dabiskais apgaismojums. Bēniņu būvē paaugstināta telpa. Tiek mainīts, kur atrodas kāpnes. Mainot kāpņu vietu, tiek samazināts vertikālo kustību laiks. Tas rada jaunu iespēju, pārsniedzot vecās robežas.

Frizētava

Taipei Eros

Frizētava Matu salonu pamatā ir melnā, baltā un pelēkā krāsa. Matu griešanas žesti tiek tulkoti skulpturālo vienību masveidā. Trīsstūrveida motīvs veido pāļu, griešanas un šūšanas funkcionālos klucīšus un plaknes no griestiem līdz grīdai. Gaismas joslas, kas iestrādātas sadalošajās līnijās, veicina daudzu apgaismes jostu darbību, kas kalpo kā papildu apgaismojums, vienlaikus risinot nolaisto griestu stāvokli. Tie izplešas un virzās uz priekšu ar lielā spoguļa atstarojumu, brīvi pārvietojoties starp plaknēm un trīsdimensiju.