Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Privātmāja

Bbq Area

Privātmāja BBQ zonas projekts ir telpa, kas ļauj gatavot ēdienu ārpus telpām un apvienot ģimeni. Čīlē grilētavas zona parasti atrodas tālu no mājas, tomēr šajā projektā tā ir mājas daļa, kas to apvieno ar dārzu, izmantojot lielus, spīdošus, saliekamus logus, kas ļauj mājā ieplūst dārza telpas burvībai. Četras telpas, daba, baseins, ēdināšana un ēdiena gatavošana ir apvienotas unikālā dizainā.

Fasāžu Arhitektūras Dizains

Cecilip

Fasāžu Arhitektūras Dizains Cecilip aploksnes dizains ir saskaņots ar horizontālo elementu superpozīciju, kas ļauj sasniegt organisko formu, kas atšķir ēkas tilpumu. Katru moduli veido līniju sekcijas, kas ierakstītas izveidojamā izliekuma rādiusā. Gabalos tika izmantoti taisnstūra profili no sudraba anodēta alumīnija 10 cm platumā un 2 mm biezumā un tika novietoti uz kompozītmateriāla alumīnija paneļa. Pēc moduļa montāžas priekšējā daļa tika pārklāta ar 22. izmēra nerūsējošo tēraudu.

Veikals

Ilumel

Veikals Pēc gandrīz četru gadu desmitu vēstures veikals Ilumel ir viens no lielākajiem un prestižākajiem Dominikānas Republikas uzņēmumiem mēbeļu, apgaismes un rotājumu tirgū. Jaunākā iejaukšanās ir atbilde uz nepieciešamību paplašināt izstāžu laukumus un definēt tīrāku un artikulētāku ceļu, kas ļauj novērtēt pieejamo kolekciju dažādību.

Viesnīcu Atjaunošana

Renovated Fisherman's House

Viesnīcu Atjaunošana Viesnīca SIXX atrodas Houhai ciematā Haitangas līcī Sanjā. Ķīnas dienvidu jūra atrodas 10 metru attālumā viesnīcas priekšā, un Houhai ir plaši pazīstama kā sērfotāju paradīze Ķīnā. Arhitekts pārveidoja sākotnējo trīs stāvu ēku, kas gadiem ilgi kalpoja vietējai zvejnieku ģimenei, par sērfošanas tēmu kūrorta viesnīcu, pastiprinot veco struktūru un atjaunojot telpas iekšpusē.

Nedēļas Nogales Uzturēšanās

Cliff House

Nedēļas Nogales Uzturēšanās Šī ir zvejas kajīte ar skatu uz kalniem Debesu upes krastā (japāņu valodā “Tenkawa”). Izgatavots no dzelzsbetona, forma ir vienkārša, sešus metrus gara caurule. Caurules ceļmalas gals ir pretsvarā un noenkurots dziļi zemē tā, ka tas horizontāli iziet no krasta un karājas virs ūdens. Dizains ir vienkāršs, interjers ir plašs, un upes klājs ir atvērts debesīm, kalniem un upei. Būvēts zem ceļa līmeņa, no ceļa malas ir redzams tikai salona jumts, tāpēc konstrukcija neaizsedz skatu.