Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Interjera Māja

Seamless Blank

Interjera Māja Šī ir māja, kurā tiek prezentēts unikālais saimnieces dzīvesveids, kas ir grafiskā dizainera un uzņēmēja mājas. Dizainers piedāvā dabīgus materiālus, lai ilustrētu saimnieces vēlmes un saglabātu tukšas vietas, lai piepildītu ģimenes locekļa lietas. Virtuve ir mājas centrs, tā ir speciāli izstrādāta ieskatam saimniecei un pārliecinieties, ka vecāki to var redzēt jebkur. Māja aprīkota ar baltu granīta bezšuvju grīdas segumu, itāļu krāsojumu ar minerālu, caurspīdīgu stiklu un baltu pulvera pārklājumu, lai atklātu materiālu elegantās detaļas.

Interjera Māja

Warm loft

Interjera Māja Rūpnieciskā stila māja ar siltiem materiāliem. Šī māja klientiem sagatavo vairākas funkcijas, lai veicinātu dzīves kvalitāti. Dizaineris mēģināja savienot caurules katrā telpā un apvienoja koka, tērauda un ENT caurules, lai ilustrētu klientu dzīves stāstu. Atšķirībā no parastā industriālā stila, šī māja ievada tikai dažas krāsas un sagatavo daudz noliktavu vietu.

Ģērbtuve

Sopron Basket

Ģērbtuve Sopron Basket ir profesionāla sieviešu basketbola komanda, kas atrodas Sopronā, Ungārijā. Tā kā šīs ir viena no veiksmīgākajām Ungārijas komandām ar 12 nacionālā čempionāta kausiem un izcīnot otro vietu Eirolīgā, kluba vadība nolēma investēt jaunā ģērbtuvju kompleksā, lai būtu diezgan prestiža iekārta uz kluba vārda, kas atbilstu spēlētāja vajadzībām labāk, motivējiet viņus un veiciniet viņu vienotību.

Jauktas Izmantošanas Arhitektūra

Shan Shui Plaza

Jauktas Izmantošanas Arhitektūra Projekts atrodas vēsturiskajā Sianas pilsētā, starp biznesa centru un TaoHuaTan upi, un tā mērķis ir ne tikai sasaistīt pagātni un tagadni, bet arī pilsētu un dabu. Iedvesmojoties no persiku ziedu pavasara ķīniešu pasakas, projekts piedāvā paradīzes dzīves un darba vietu, nodrošinot ciešu saikni ar dabu. Ķīniešu kultūrā kalnu ūdens filozofijai (Šan Šui) ir būtiska nozīme cilvēka un dabas attiecībās, tādējādi, izmantojot vietas ūdeņaino ainavu, projekts piedāvā telpas, kas atspoguļo Šan Šui filozofiju pilsētā.

Slimnīca

Warm Transparency

Slimnīca Parasti, lai uzlabotu funkcionalitāti un efektivitāti, slimnīca mēdz būt telpa, kurai ir slikta dabiskā krāsa vai materiāls mākslīgās struktūras materiāla dēļ. Tādēļ pacientiem šķiet, ka viņi ir atrauti no ikdienas dzīves. Jāņem vērā ērta vide, kurā pacienti var pavadīt un bez stresa. TSC arhitekti nodrošina atvērtu, ērtu telpu, iestatot L formas atvērtu griestu telpu un lielās dzegas, izmantojot daudz koka materiāla. Šīs arhitektūras siltā caurspīdīgums savieno cilvēkus un medicīnas pakalpojumus.

Dzīvojamā Māja

Slabs House

Dzīvojamā Māja Plātņu māja tika veidota, lai līdzvērtīgi izmantotu celtniecības materiālus, apvienojot koku, betonu un tēraudu. Dizains ir uzreiz hipermoderns, taču diskrēts. Milzīgie logi ir tūlītējs fokusa punkts, taču tos no laikapstākļiem un ielas skatu pasargā betona plāksnes. Īpašumā ir ļoti dārzi gan zemes līmenī, gan pirmajā stāvā, ļaujot iedzīvotājiem justies saistītiem ar dabu, mijiedarbojoties ar īpašumu, radot unikālu plūsmu, pārvietojoties no ieejas dzīvojamās zonās.