Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Viedas Mēbeles

Fluid Cube and Snake

Viedas Mēbeles Hello Wood izveidoja āra mēbeļu līniju ar viedām funkcijām kopienas telpām. Pārdomājot sabiedrisko mēbeļu žanru, viņi izstrādāja vizuāli saistošas un funkcionālas instalācijas ar apgaismojuma sistēmu un USB kontaktligzdām, kurām bija nepieciešams integrēt saules paneļus un baterijas. Čūska ir modulāra struktūra; tā elementi ir mainīgi, lai ietilptu dotajā vietā. Fluid Cube ir fiksēta ierīce ar stikla virsu, kurā ir saules baterijas. Studija uzskata, ka dizaina mērķis ir pārvērst ikdienas lietošanai paredzētos izstrādājumus par mīļiem priekšmetiem.

Pusdienu Galds

Augusta

Pusdienu Galds Augusta atkārtoti interpretē klasisko pusdienu galdu. Pārstāvot mūsu paaudzes, šķiet, ka dizains aug no neredzamas saknes. Galda kājas ir vērstas uz šo kopējo kodolu, sniedzoties līdz, lai turētu grāmatām atbilstošo galda virsmu. Eiropas masīvkoka koks tika izvēlēts, ņemot vērā tā gudrības un izaugsmes nozīmi. Koks, kuru mēbeļu ražotāji parasti izmet, tiek izmantots, lai ar to saistītos uzdevumus varētu atrisināt. Mezgli, plaisas, vējš satricina un unikālie virpuļi stāsta par koka dzīvi. Koka unikalitāte ļauj šim stāstam dzīvot ģimenes mantojuma mēbeļu gabalā.

Skaļrunis

Sperso

Skaļrunis Sperso nāk no diviem vārdiem Sperma un Skaņa. Stiklveida burbuļa un skaļruņa īpašā forma tā bedrē uz galvas norāda uz vīrišķības izjūtu un dziļu skaņas iekļūšanu apkārtējā vidē, tāpat kā vīrieša spermatozoīdu uguns sievietes olšūnā pārošanās laikā. Mērķis ir radīt lielu jaudu un augstas kvalitātes skaņu apkārtējā vidē. Tā ir bezvadu sistēma, kas ļauj lietotājam savienot mobilo tālruni, klēpjdatoru, planšetdatorus un citas ierīces ar skaļruni, izmantojot Bluetooth. Šo griestu skaļruni var speciāli izmantot viesistabā, guļamistabās un TV telpā.

Izkārnījumos

Ane

Izkārnījumos Ane izkārnījumos ir masīvkoka kokmateriālu līstes, kas izskatās harmoniski, tomēr neatkarīgi no kokmateriālu kājām, virs tērauda rāmja. Dizaineris apgalvo, ka sēdeklis, kas rokām darināts no sertificētiem videi draudzīgiem kokmateriāliem, tiek veidots, unikāli izmantojot vairākus vienas formas koka gabalus, kas novietoti un sagriezti dinamiskā veidā. Sēžot uz izkārnījumiem, neliels leņķa pieaugums pret aizmuguri un nolaišanās leņķi sānos tiek pabeigti tādā veidā, kas nodrošina dabisku, ērtu sēdēšanas stāvokli. Ane izkārnījumiem ir tikai pareizā sarežģītības pakāpe, lai izveidotu elegantu apdari.

Kafijas Komplekts

Riposo

Kafijas Komplekts Šī pakalpojuma dizainu iedvesmoja divas 20. gadsimta sākuma skolas - vācu Bauhaus un krievu avangards. Stingra taisna ģeometrija un pārdomāta funkcionalitāte pilnībā atbilst to laiku manifestu garam: “kas ir ērti, tas ir skaisti”. Vienlaikus sekojot mūsdienu tendencēm, dizaineris šajā projektā apvieno divus kontrastējošus materiālus. Klasisko baltā piena porcelānu papildina spilgti vāki, kas izgatavoti no korķa. Dizaina funkcionalitāti atbalsta vienkārši, ērti rokturi un veidlapas vispārēja lietojamība.

Mēbeles Plus Ventilators

Brise Table

Mēbeles Plus Ventilators Brise Table ir veidots ar atbildības sajūtu par klimata izmaiņām un vēlmi izmantot ventilatorus, nevis gaisa kondicionētājus. Tā vietā, lai pūtītu stipru vēju, tā koncentrējas uz vēsuma sajūtu, cirkulējot gaisā pat pēc gaisa kondicioniera izslēgšanas. Izmantojot Brise Table, lietotāji var nedaudz piepūsties un vienlaikus izmantot kā sānu galdiņu. Turklāt tas labi caurvij apkārtējo vidi un padara telpu skaistāku.