Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Tējkanna Un Tējas Glāzes

EVA tea set

Tējkanna Un Tējas Glāzes Šim pavedinoši elegantajam tējkanna ar pieskaņotajām tasītēm ir nevainojama izlietne un ir prieks no tās piedalīties. Šīs tējas poda neparastā forma ar izteku sajaukšanos un augšanu no ķermeņa īpaši labi palīdz labi izliet. Krūzes ir daudzpusīgas un taustāmas, lai savādāk ieliktu tavās rokās, jo katram cilvēkam ir sava pieeja krūzes turēšanai. Pieejams spīdīgi baltā krāsā ar apzeltītu gredzenu vai melnu matētu porcelānu ar spīdīgu baltu vāku un baltām rāmja kausiem. Iekšpusē ievietots nerūsējošā tērauda filtrs. IZMĒRI: tējkanna: 12,5 x 19,5 x 13,5 krūzes: 9 x 12 x 7,5 cm.

Pulkstenis

Zeitgeist

Pulkstenis Pulkstenis ir atspoguļots zeitgeist, kas ir saistīts ar viedajiem, tehnoloģiskajiem un izturīgajiem materiāliem. Produkta augsto tehnoloģiju seju attēlo daļēji toru saturošs oglekļa korpuss un laika displejs (gaismas caurumi). Ogleklis aizvieto metāla daļu kā pagātnes relikviju un uzsver pulksteņa funkciju. Centrālās daļas neesamība parāda, ka novatoriskā LED indikācija aizstāj klasisko pulksteņa mehānismu. Mīksto fona apgaismojumu var pielāgot pēc īpašnieka iecienītās krāsas, un gaismas sensors kontrolēs apgaismojuma stiprumu.

Pārtikas Padevējs

Food Feeder Plus

Pārtikas Padevējs Pārtikas padevējs Plus ne tikai palīdz bērniem ēst vienatnē, bet arī vecākiem nozīmē lielāku neatkarību. Pēc tam, kad esat sasmalcinājis vecāku pagatavoto ēdienu, mazuļi to var turēt paši un to sūkāt un košļāt. Food Feeder Plus ir aprīkots ar lielāku, elastīgu silikona maisiņu, lai apmierinātu mazuļu augošo apetīti. Tā ir barošana, kas maziem bērniem ļauj droši izpētīt un baudīt svaigu, cietu ēdienu. Pārtika nav jānogatavo. Vienkārši ievietojiet ēdienu silikona maisiņā, aizveriet spraudni un mazuļi var baudīt pašbarošanu ar svaigu ēdienu.

Daudzdzīslu Aizkaru Sienu Sistēma

GLASSWAVE

Daudzdzīslu Aizkaru Sienu Sistēma Daudzdzīslošo aizkaru sienu sistēma GLASSWAVE atver durvis uz lielāku elastību, izstrādājot stikla sienas masveida ražošanai. Šī jaunā koncepcija aizkaru sienās balstās uz vertikālu montāžu ar cilindriskiem, nevis taisnstūrveida profiliem. Šī pilnīgi inovatīvā pieeja nozīmē, ka var izveidot struktūras ar daudzvirzienu savienojumiem, desmit reizes palielinot iespējamās ģeometriskās kombinācijas stikla sienu montāžā. GLASSWAVE ir mazstāvu sistēma, kas paredzēta atšķirīgu ēku, kas ir trīs stāvi vai mazāk, tirgum (majestātikas zāles, izstāžu zāles, atriumi utt.)

Producēšana / Pēcražošana / Apraide

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Producēšana / Pēcražošana / Apraide Ašgabadas televīzijas radio centrs (TV tornis) ir monumentāla ēka 211 m augstumā, kas atrodas Turkmenistānas galvaspilsētas Ašhabadas dienvidu nomalē 1024 m kalnā virs jūras līmeņa. TV tornis ir galvenais radio un TV programmu veidošanas, pēcapstrādes un apraides centrs. Un tas ir viens no labākajiem mūsdienu digitālo tehnoloģiju piemēriem. TV tornis padarīja Turkmenistānu par virszemes HD apraides pionieri Āzijā. TV tornis ir lielākais tehnoloģiju ieguldījums apraides jomā pēdējo 20 gadu laikā.

Frontālais Iekrāvējs

Arm Loader

Frontālais Iekrāvējs Iekrāvējs, kas pārsvarā darbojas uz nelīdzenas pamatnes, vadītājam var izraisīt smagu kustību slimību un izraisīt ātru nogurumu. Tomēr “ARM LOADER” ļauj atpazīt koordinātu punktus uz zemes un palīdz vadītāja sēdeklim būt stabilam un nenovirzīties. Tādēļ tas palīdz vadītājam nejusties noguris un ļauj droši veikt savu darbu.