Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Daudzfunkcionālais Komplekss

Crab Houses

Daudzfunkcionālais Komplekss Plašajā Silēzijas zemienes līdzenumā viens maģisks kalns stāv viens pats, noslēpumainas miglas klāts, paceļoties pār gleznaino Sobotkas pilsētu. Tur, starp dabas ainavām un leģendāro atrašanās vietu, plānots izveidot Krabju māju kompleksu: pētniecības centru. Kā daļa no pilsētas revitalizācijas projekta tai ir jāatbrīvo radošums un novatorisms. Vieta pulcē zinātniekus, māksliniekus un vietējo sabiedrību. Paviljonu formu iedvesmojuši krabji, kas ieplūst viļņojošā zāles jūrā. Tās tiks izgaismotas naktī, atgādinot ugunskurus, kas lidinās virs pilsētas.

Galds

la SINFONIA de los ARBOLES

Galds Galds la SINFONIA de los ARBOLES ir dzejas meklējumi dizainā... Mežs no zemes ir kā kolonnas, kas izgaist debesīs. Mēs nevaram tos redzēt no augšas; mežs no putna lidojuma atgādina gludu paklāju. Vertikālisms kļūst par horizontāli un joprojām paliek vienots savā dualitātē. Tāpat galds la SINFONIA de los ARBOLES atgādina koku zarus, kas veido stabilu pamatu smalkai darba virsmai, kas izaicina gravitācijas spēku. Tikai šur tur saules stari pazib koku zaros.

Aptieka

Izhiman Premier

Aptieka Jaunais Izhiman Premier veikala dizains attīstījās, radot modernu un mūsdienīgu pieredzi. Dizainere izmantoja atšķirīgu materiālu un detaļu kombināciju, lai apkalpotu katru izstādīto priekšmetu stūri. Katrs eksponēšanas laukums tika aplūkots atsevišķi, pētot materiālu īpašības un izstādītās preces. Materiālu savienojuma izveide, sajaucot Kalkutas marmoru, riekstkoka koku, ozola koku un stiklu vai akrilu. Rezultātā pieredze tika balstīta uz katru funkciju un klienta vēlmēm ar modernu un elegantu dizainu, kas ir savietojams ar pasniegtajiem eksponētajiem priekšmetiem.

Mākslas Atzinība

The Kala Foundation

Mākslas Atzinība Indijas gleznām jau sen pastāv globāls tirgus, taču interese par Indijas mākslu ir atpalikusi ASV. Lai veicinātu izpratni par dažādiem Indijas tautas gleznu stiliem, Kala fonds ir izveidots kā jauna platforma, lai demonstrētu gleznas un padarītu tās pieejamākas starptautiskajam tirgum. Fonds sastāv no tīmekļa vietnes, mobilās lietotnes, izstādes ar redakcijas grāmatām un produktiem, kas palīdz pārvarēt plaisu un savienot šīs gleznas ar lielāku auditoriju.

Apgaismojums

Mondrian

Apgaismojums Piekares lampa Mondrian sasniedz emocijas, izmantojot krāsas, apjomus un formas. Nosaukums noved pie tā iedvesmas, gleznotāja Mondriana. Tā ir piekares lampa ar taisnstūra formu horizontālā asī, ko veido vairāki krāsaina akrila slāņi. Lampai ir četri dažādi skati, izmantojot mijiedarbību un harmoniju, ko rada šai kompozīcijai izmantotās sešas krāsas, kur formu pārtrauc balta līnija un dzeltens slānis. Mondrian izstaro gaismu gan uz augšu, gan uz leju, radot izkliedētu, neinvazīvu apgaismojumu, ko regulē ar regulējamu bezvadu tālvadības pulti.

Hanteles Rokturis

Dbgripper

Hanteles Rokturis Šis ir drošs un labi noturīgs fitnesa rīks visu vecumu cilvēkiem. Mīksts pieskāriena pārklājums uz virsmas, kas nodrošina zīdainu sajūtu. Izgatavots no 100% pārstrādājama silikona ar īpašu materiāla formulu, kas rada 6 dažādus cietības līmeņus, ar dažādu izmēru un svaru, nodrošina izvēles saķeres spēka apmācību. Rokas satvērējs var ietilpt arī noapaļotajā robā abās hanteles stieņa pusēs, pievienojot tam svaru roku muskuļu trenēšanai līdz pat 60 dažādu spēka kombināciju veidiem. Uzkrītošās krāsas no gaišas līdz tumšai, norāda izturību un svaru no gaišas līdz smagai.