Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Sociālā Un Brīvā Laika Pavadīšana

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Sociālā Un Brīvā Laika Pavadīšana Horizontālās un vertikālās līnijas krustojas, veidojot režģi. Katrs režģis ir komunikāciju platforma, kas ir arī viskija bāra dizaina koncepcijas avots. Runājot par enerģijas taupīšanu un vides aizsardzību, dizaineris visā joslā izmantoja LED enerģijas taupīšanas spuldzes. Lai uzturētu gaisa kvalitāti bārā, dizains izmanto logus no ziemeļiem uz dienvidiem, kas var nodrošināt dabiskā gaisa pāreju.

Izstāžu Zāle

City Heart

Izstāžu Zāle Sākot no pilsētas arhitektūras līdz indeksam, lai saprastu un nosvērtu dizaina līdzsvaru, pilsētas izteiksme tiek kondensēta trīs stūru telpā, izmantojot pilsētas būvniecību un attīstību, lai veicinātu uzņēmumus, pilsētu un cilvēku perspektīvu par pilsētas un pilsētas īpašību un pilsētas izmaiņām klimata locīšana apmaiņā, lai izteiktu dizainera izpratni par pilsētu, vairāk apskatiet pilsētas pagātni, lai redzētu viņa nākotni.

Jāšanas Komplekss

Emerald

Jāšanas Komplekss Visaptverošs arhitektūras un telpisko projektu attēls apvieno visas sešas ēkas, atklājot katras funkcionālo identitāti. Arēnu un staļļu paplašinātas fasādes, kas vērstas uz administratīvo salikto kodolu. Sešpusēja ēka kā kristāla režģis balstās koka rāmī tāpat kā kaklarotā. Sienas trīsstūri, kas dekorēti ar stikla izkliedi kā smaragda detaļas. Izliekta balta konstrukcija izceļ galveno ieeju. Fasāžu režģis ir arī daļa no iekšējās telpas, kur vide tiek uztverta caur caurspīdīgu tīmekli. Interjeri turpina koka konstrukciju tēmu, izmantojot elementu mērogu proporcionālākam cilvēka mērogam.

Kafejnīca

Perception

Kafejnīca Šī mazā siltā koka kafejnīca atrodas krustojuma stūrī, klusā apkaimē. Centralizētā atvērtās sagatavošanas zona nodrošina tīru un plašu barista snieguma pieredzi apmeklētājiem visur, kur atrodas bāra sēdeklis vai galda sēdeklis kafejnīcā. Griestu objekts ar nosaukumu "Ēnojošais koks" sākas no sagatavošanas zonas aizmugures, un tas aptver klientu zonu, lai padarītu visu šīs kafejnīcas atmosfēru. Tas dod neparastu telpisko efektu apmeklētājiem un kļūst arī par līdzekli cilvēkiem, kuri vēlas pazust domās ar kafijas garšu.

Atpūtas Klubs

Central Yosemite

Atpūtas Klubs Atgriezieties pie dzīves vienkāršības: saule caur loga gaismu un ēnu krustpunktiem. Lai labāk atspoguļotu dabisko garšu kopējā telpā, pilnībā izmantojiet baļķu dizainu, vienkāršu un stilīgu, humānisku komfortu, uzsverot mākslinieciskās telpas atmosfēru. Austrumu šarmu tonis, ar unikālu telpisko noskaņu. Šī ir vēl viena interjera izpausme, tā ir dabiska, tīra, mainīga.

Dzīvesvieta

Panorama Villa

Dzīvesvieta Izņemot tipiska Mani ciema struktūru, koncepcija tiek iecerēta kā atsevišķu akmens fragmentu virkne, kas griežas ap ātriju, ieejas un dzīvojamām telpām. Rezidences aptuvenie apjomi atver dialogu ar viņu dabisko vidi, savukārt viņu atvēršanās ritms vai nu nodrošina privātumu, vai arī aicina uz panorāmas skatu uz horizontu, veidojot tiešu secīgu un daudzveidīgu stāstījumu pieredzi. Villa atrodas Navarino rezidencēs, privātu īpašumu luksusa villu kolekcijā, Navarino kāpu kūrorta centrā.