Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Restorāns

Thankusir Neverland

Restorāns Visa projekta platība ir diezgan liela, elektrības un ūdens pārveidošanas un centrālā gaisa kondicionēšanas izmaksas, kā arī citas virtuves aparatūras un aprīkojuma izmaksas ir ļoti lielas, tāpēc pieejamais budžets iekštelpu dekorēšanai ir diezgan ierobežots, tāpēc dizaineri uzņemas “ pašas ēkas dabas skaistums ", kas sagādā lielu pārsteigumu. Jumts ir pārveidots, uzstādot uz tā dažāda lieluma debesu lukturus. Dienas laikā saule spīd caur debesu gaismām, rada dabu un harmonizētu gaismas efektu.

Japāņu Restorāns Un Bārs

Dongshang

Japāņu Restorāns Un Bārs Dongshang ir japāņu restorāns un bārs, kas atrodas Pekinā un sastāv no bambusa dažādās formās un izmēros. Projekta vīzija bija radīt unikālu ēdināšanas vidi, savietojot japāņu estētiku ar ķīniešu kultūras elementiem. Tradicionālais materiāls ar ciešu saikni ar abu valstu mākslu un amatniecību pārklāj sienas un griestus, lai radītu intīmu atmosfēru. Dabīgais un ilgtspējīgais materiāls simbolizē pretpilsētas filozofiju ķīniešu klasiskajā stāstā, Bambusa birzes septiņos gudros, un interjers izsauc pusdienu sajūtu bambusa birzī.

Māja

Zen Mood

Māja Zen Mood ir konceptuāls projekts, kura centrā ir 3 galvenie virzītāji: minimālisms, pielāgošanās spēja un estētika. Atsevišķi segmenti ir piestiprināti, veidojot dažādas formas un lietojumus: mājas, birojus vai izstāžu zāles var radīt, izmantojot divus formātus. Katrs modulis ir projektēts ar 3,20 x 6,00 m lielu platību 19 m2 platībā 01 vai 02 stāvos. Pārvadājumus galvenokārt veic kravas automašīnas, kā arī to var piegādāt un uzstādīt tikai vienas dienas laikā. Tas ir unikāls, mūsdienīgs dizains, kas rada vienkāršas, dzīvīgas un radošas telpas, kas ir iespējamas, izmantojot tīru un rūpnieciski konstruktīvu metodi.

Māja

Dezanove

Māja Arhitekta iedvesma nāca no reģenerētās “bateas” eikalipta koksnes. Šīs ir gliemenes ražošanas platformas estuārā un veido ļoti svarīgo vietējo rūpniecību Spānijas pilsētā Ria da Arousa. Šajās platformās tiek izmantota eikalipta koksne, un reģionā ir šī koka paplašinājumi. Koka vecums nav paslēpts, un dažādu sajūtu radīšanai tiek izmantotas dažādas koka ārējās un iekšējās virsmas. Māja mēģina aizņemties apkārtnes tradīcijas un atklāt tās caur dizainā un detaļās stāstīto.

Restorāns

Xin Ming Yuen

Restorāns Ieeja ir kontrastējošu materiālu, struktūru un krāsu parāde. Reģistratūras zona ir mierīga komforta telpa. Labvēlīgos modeļos sastopamas rotaļīgas dekorācijas. Aiz muguras ir dinamiska joslas zona miera stāvoklī. Tradicionālā ķīniešu personāža Hui modeļa vadītās gaismas papildina futūrisma izjūtu. Ēdināšanas zona ir iet caur delikāti rotātu klostera klosteri. Rotāts ar ziedu, ogļhidrātu zivju attēliem, reljefiem vitrāžu ekrāniem un senajiem ārstniecības augu Bai Zi skapjiem, tas ir vizuāls ceļojums pa laiku un modes relikvijas.

Tirdzniecības Telpas

Portugal Vineyards

Tirdzniecības Telpas Portugāles vīna dārzu koncepcijas veikals ir pirmais tiešsaistes vīnu speciālistu uzņēmuma fiziskais veikals. Veikals, kas atrodas blakus uzņēmuma galvenajai mītnei, vērsts pret ielu un aizņem 90 m2, tas sastāv no atvērtā plāna, kurā nav starpsienu. Interjers ir akli balts un minimāla telpa ar apļveida cirkulāciju - balts audekls, lai Portugāles vīns spīdētu un tiktu parādīts. Plaukti ir izgriezti no sienām, atsaucoties uz vīna terasēm, izmantojot 360 grādu ieskaujošu mazumtirdzniecības pieredzi bez skaitītāja.