Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Izstāžu Zāle

Origami Ark

Izstāžu Zāle Origami Ark jeb Sun Show ādas paviljons ir izstāžu zāle Sansho ādas ražošanai Himeji, Japānā. Uzdevums bija izveidot telpu, kas ļoti atturīgā vietā varētu parādīt vairāk nekā 3000 izstrādājumus, un likt klientam izprast milzīgo produktu klāstu, kad viņš apmeklē izstāžu zāli. Origami šķirsts izmanto 83 mazas vienības ar izmēru 1,5x1,5x2 m3, apvienojot tās neregulāri, lai izveidotu lielu trīsdimensiju labirintu un nodrošinātu apmeklētājam līdzīgu pieredzi kā džungļu sporta zāles izpēte.

Biroju Ēka

The PolyCuboid

Biroju Ēka PolyCuboid ir jaunā TIA galvenā uzņēmuma galvenā ēka, kas sniedz apdrošināšanas pakalpojumus. Pirmo stāvu veidoja vietas robežas un 700 mm diametra ūdensvads, kas šķērso teritoriju pazemes, ierobežojot pamatu telpu. Metāliskā struktūra izšķīst daudzveidīgajos kompozīcijas blokos. Pīlāri un sijas izgaist no kosmosa sintakse, projicējot priekšstatu par priekšmetu, vienlaikus novēršot arī ēkas iespaidu. Tilpuma dizains ir iedvesmots no TIA logotipa, pārvēršot pašu ēku par ikonu, kas attēlo uzņēmumu.

Skola

Kawaii : Cute

Skola Ieskauj kaimiņu meiteņu vidusskolas, šī Toshinas satelītu sagatavošanas skola izmanto savu stratēģisko atrašanās vietu uz aizņemtas iepirkšanās ielas, lai parādītu unikālu izglītības dizainu. Atbilstīgi ērtām studijām un mierīgai atmosfērai, kas paredzēta izklaidēm, dizains veicina tā lietotāju sievišķību un piedāvā alternatīvu materializāciju abstraktajam “Kawaii” jēdzienam, ko lielākoties izmanto Skolnieces. Šīs skolas saišķu un nodarbību telpas ir astoņstūra formas ar divslīpju jumta māju, kā parādīts bērnu bilžu grāmatā.

Uroloģijas Klīnika

The Panelarium

Uroloģijas Klīnika Panelarārijs ir jaunā klīnikas telpa Dr. Matsubara, kas ir viens no nedaudzajiem ķirurgiem, kas sertificēti da Vinci robotizēto operāciju sistēmu vadīšanai. Dizains ir iedvesmots no digitālās pasaules. Binārās sistēmas komponenti 0 un 1 tika interpolēti baltajā telpā un ietverti paneļos, kas iziet no sienām un griestiem. Arī grīda ievēro to pašu dizaina aspektu. Lai arī paneļi pēc nejaušības principa ir funkcionāli, tie kļūst par izkārtnēm, soliņiem, stendiem, grāmatu plauktiem un pat durvju rokturiem, un pats galvenais - acu aizsegi, kas nodrošina minimālu privātumu pacientiem.

Udon Restorāns Un Veikals

Inami Koro

Udon Restorāns Un Veikals Kā arhitektūra var attēlot kulinārijas jēdzienu? Koka mala ir mēģinājums atbildēt uz šo jautājumu. Inami Koro no jauna izgudro tradicionālo japāņu Udon ēdienu, saglabājot kopīgās gatavošanas metodes. Jaunā ēka atspoguļo viņu pieeju, pārskatot tradicionālās japāņu koka konstrukcijas. Tika vienkāršotas visas kontūras līnijas, kas pauž ēkas formu. Tajā ietilpst stikla rāmis, kas paslēpts plānās koka balstās, jumta un griestu slīpums ir pagriezts, un vertikālo sienu malas ir izteiktas ar vienu līniju.

Aptieka

The Cutting Edge

Aptieka Griešanas mala ir izsniegšanas aptieka, kas saistīta ar kaimiņu Daiichi vispārējo slimnīcu Himeji pilsētā, Japānā. Šāda veida aptiekās klientam nav tiešas piekļuves produktiem kā mazumtirdzniecības gadījumā; drīzāk viņa zāles pagalmā sagatavos farmaceits pēc ārsta receptes uzrādīšanas. Šī jaunā ēka tika izstrādāta, lai veicinātu slimnīcas tēlu, ieviešot augsto tehnoloģiju asu attēlu saskaņā ar modernu medicīnas tehnoloģiju. Tā rezultāts ir balta minimālistiska, bet pilnībā funkcionāla telpa.