Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Starptautiskā Skola

Gearing

Starptautiskā Skola Debrecenas Starptautiskās skolas konceptuālā apļa forma simbolizē aizsardzību, vienotību un kopienu. Dažādās funkcijas parādās kā savienoti pārnesumi, paviljoni uz virknes, kas izkārtota uz loka. Vietas sadrumstalotība rada dažādas kopienas zonas starp klasēm. Jaunā kosmosa pieredze un pastāvīgā dabas klātbūtne palīdz studentiem radoši domāt un izpaust savas idejas. Ceļi, kas ved uz izbraukuma izglītības dārziem un mežu, papildina apļa koncepciju, radot aizraujošu pāreju starp apbūvēto un dabisko vidi.

Privātā Dzīvesvieta

House L019

Privātā Dzīvesvieta Visā mājā tas tika izmantots vienkāršs, bet izsmalcināts materiālu un krāsu koncepts. Baltas sienas, koka ozolkoka grīdas un vietējais kaļķakmens vannas istabām un skursteņiem. Precīzi izstrādātas detaļas rada jutīgas greznības atmosfēru. Precīzi sastādītas vistas nosaka brīvi peldošo L formas dzīvojamo platību.

Birojs

Studio Atelier11

Birojs Ēkas pamatā bija "trīsstūris" ar visspēcīgāko oriģinālās ģeometriskās formas vizuālo attēlu. Ja paskatās uz leju no augstas vietas, jūs varat redzēt kopumā piecus dažādus trīsstūrus. Dažāda lieluma trīsstūru kombinācija nozīmē, ka "cilvēkam" un "dabai" ir vieta, kur viņi satiekas.

Dzīvojamā Māja

Tei

Dzīvojamā Māja Tas, ka ērta dzīve pēc aiziešanas pensijā, kas maksimāli izmanto kalna nogāzes telpas, tiek panākta ar vienmērīgu dizainu, ierastajā veidā, tika augstu novērtēts. Bagātīgas vides uzņemšana. Bet šoreiz nav villa villa, bet gan personīgais mājoklis. Tad vispirms mēs sākām veidot struktūru, balstoties uz to, ka tā spēj ērti pavadīt parasto dzīvi bez nepamatotības visā plānā.

Interjera Koplietošanas Telpas

Highpark Suites

Interjera Koplietošanas Telpas Highpark Suites koplietošanas telpas pēta pilsētas Gen-Y dzīvesveida netraucētu integrāciju ar zaļu dzīves veidu, biznesu, atpūtu un sabiedrību. Sākot ar wow faktoru vestibiliem līdz skulpturāliem debesu laukumiem, konferenču zālēm un bailīgām sanāksmju telpām, šīs labierīcības ir paredzētas iedzīvotājiem, lai tās izmantotu kā savas mājas paplašināšanu. Iedvesmojoties no netraucētas dzīves telpās ārpus telpām, elastības, interaktīviem mirkļiem un pilsētvides krāsu un faktūru paletes, MIL Design izvirzīja robežas, lai izveidotu unikālu, ilgtspējīgu un holistisku kopienu, kurā katrā telpā ņem vērā iedzīvotājus un tropisko vidi.

Grāmatnīca, Iepirkšanās Centrs

Jiuwu Culture City , Shenyang

Grāmatnīca, Iepirkšanās Centrs Uzņēmumam Jato Design tika uzdots pārveidot tradicionālo grāmatnīcu dinamiskā, daudzfunkcionālā telpā - lai tā būtu ne tikai iepirkšanās centrs, bet arī kultūras centrs grāmatu iedvesmotiem pasākumiem un daudz ko citu. Centrālais pīķis ir “varoņa” telpa, kurā apmeklētāji pārceļas uz gaišāku toņu vidi, kas pielāgota kokmateriāliem un kas uzlaboti ar dramatiskiem dizainiem. Laternām līdzīgi kokoni karājas no griestiem, bet kāpnes kalpo kā koplietošanas telpas, kas mudina apmeklētājus kavēties un lasīt, sēžot uz pakāpieniem.