Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Viesnīcu Atjaunošana

Renovated Fisherman's House

Viesnīcu Atjaunošana Viesnīca SIXX atrodas Houhai ciematā Haitangas līcī Sanjā. Ķīnas dienvidu jūra atrodas 10 metru attālumā viesnīcas priekšā, un Houhai ir plaši pazīstama kā sērfotāju paradīze Ķīnā. Arhitekts pārveidoja sākotnējo trīs stāvu ēku, kas gadiem ilgi kalpoja vietējai zvejnieku ģimenei, par sērfošanas tēmu kūrorta viesnīcu, pastiprinot veco struktūru un atjaunojot telpas iekšpusē.

Nedēļas Nogales Uzturēšanās

Cliff House

Nedēļas Nogales Uzturēšanās Šī ir zvejas kajīte ar skatu uz kalniem Debesu upes krastā (japāņu valodā “Tenkawa”). Izgatavots no dzelzsbetona, forma ir vienkārša, sešus metrus gara caurule. Caurules ceļmalas gals ir pretsvarā un noenkurots dziļi zemē tā, ka tas horizontāli iziet no krasta un karājas virs ūdens. Dizains ir vienkāršs, interjers ir plašs, un upes klājs ir atvērts debesīm, kalniem un upei. Būvēts zem ceļa līmeņa, no ceļa malas ir redzams tikai salona jumts, tāpēc konstrukcija neaizsedz skatu.

Bibliotēkas Interjera Dizains

Veranda on a Roof

Bibliotēkas Interjera Dizains Kalpaks Šahs no Studio Course ir pārveidojis penthouse dzīvokļa augšējo līmeni Pūnā, Indijas rietumos, izveidojot iekštelpu un āra istabu sajaukumu, kas ieskauj dārza jumtu. Vietējās studijas, kas atrodas arī Pune, mērķis bija pārveidot mājas nepietiekami izmantoto augšējo stāvu apgabalā, kas līdzīgs tradicionālās Indijas mājas verandai.

Viesnīca

Shang Ju

Viesnīca Ar dabas un cilvēces skaistumu, kas ir City Resort Hotel definīcija, ir skaidrs, ka tas atšķiras no vietējām viesnīcām. Apvienojumā ar vietējo kultūru un dzīves paradumiem pievienojiet viesu istabām eleganci un atskaņu un sniedziet dažādu dzīves pieredzi. Atvieglots un stingrs svētku darbs, kas ir pilns ar eleganci, tīru un mīkstu dzīvi. Atklājiet prāta stāvokli, kas slēpj prātu, un ļaujiet viesiem staigāt pilsētas klusumā.

Viesu Mājas Interjera Dizains

The MeetNi

Viesu Mājas Interjera Dizains Runājot par dizaina elementiem, nav paredzēts, ka tas būs sarežģīts vai minimālistisks. Par pamatu ņem ķīniešu vienkāršo krāsu, bet ar teksturētu krāsu atstāj tukšu vietu, kas veido austrumu māksliniecisko koncepciju atbilstoši mūsdienu estētikai. Mūsdienu humānistiskais mājas iekārtojums un tradicionālie rotājumi ar vēsturiskiem stāstiem, šķiet, ir sens un mūsdienīgi dialogi, kas plūst telpā, ar nesteidzīgu seno šarmu.