Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Atdzesēta Siera Ratiņi

Coq

Atdzesēta Siera Ratiņi Patriks Sarrans 2012. gadā izveidoja Coq siera ratiņus. Šī velmējamā izstrādājuma dīvainība satrauc pusdienotāju zinātkāri, taču nekļūdās, tas galvenokārt ir darba rīks. To panāk, izmantojot stilizētu lakotu dižskābarža struktūru, kuras augšpusē ir cilindriska, sarkana, lakota aploce, kuru var pakārt sānos, lai atklātu nogatavinātu sieru sortimentu. Izmantojot rokturi, lai pārvietotu groziņu, atverot kasti, izspiežot dēli, lai atstātu vietu plāksnei, pagriežot šo disku, lai sagrieztu siera porcijas, viesmīlis var procesu padarīt par nelielu mākslas darbu.

Atdzesēti Tuksneša Ratiņi

Sweet Kit

Atdzesēti Tuksneša Ratiņi Šī mobilā vitrīna desertu pasniegšanai restorānos tika izveidota 2016. gadā un ir jaunākais gabals K klāstā. Sweet-Kit dizains atbilst elegances, manevrēšanas, apjoma un caurspīdīguma prasībām. Atvēršanas mehānisma pamatā ir gredzens, kas rotē ap akrila stikla disku. Divi formēti dižskābarža gredzeni ir pagrieziena celiņi, kā arī rokturi vitrīnas atvēršanai un ratiņu pārvietošanai ap restorānu. Šīs integrētās funkcijas palīdz iestatīt apkalpošanas vietu un izcelt parādītos produktus.

Karstā Dzēriena Pakalpojums Ar Svaigiem Augiem

Herbal Tea Garden

Karstā Dzēriena Pakalpojums Ar Svaigiem Augiem Patriks Sarrāns 2014. gadā izveidoja Zāļu tējas dārzu kā unikālu priekšmetu Honkongas orientierista orientieristam Landmark Mandarin Oriental. Ēdināšanas vadītājs gribēja ratiņus, uz kuriem viņš varētu izpildīt tējas ceremoniju. Šis dizains atkārtoti izmanto kodus, ko izstrādājis Patriks Sarrāns savos K sērijas ratiņos, ieskaitot KEZA siera ratiņus un daudzfunkcionālos ratiņus Km31, ko ietekmē Ķīnas ainavu glezna.

Šampanieša Ratiņi

BOQ

Šampanieša Ratiņi BOQ ir ledus vannas rati šampanieša pasniegšanai pieņemšanās. Tas ir izgatavots no koka, metāla, sveķiem un stikla. Apļveida simetrija organizē objektus un materiālus kā neatņemamu dizaina sastāvdaļu. Standarta flautas tiek novietotas korolā, ar galvu uz leju, zem baltu sveķu paplātes, aizsargātas no putekļiem un triecieniem. Gandrīz ziedu kompozīcija aicina viesus veidot apli, lai nobaudītu dārgo dzērienu. Bet, pirmkārt, tas ir efektīvs viesmīļa skatuves aksesuārs.

Daudzpakāpju Ratiņi

Kali

Daudzpakāpju Ratiņi Šis pakāpienu ratiņi ir viens no dizainera K sērijas elementiem zīmolam QUISO. Tas ir izgatavots no skaisti izstrādāta masīvkoka. Tās izturīgais un stingrais dizains padara to par ideālu alkohola pasniegšanai pie restorāna galda. Pakalpojuma drošībai un elegancei brilles tiek piekārtas no spilvena, pudeles tiek imobilizētas ar neslīdošu pārklājumu, rūpnieciskajiem riteņiem ir gluda un klusa velmēšana.

Daudzfunkcionāls Ratiņi

Km31

Daudzfunkcionāls Ratiņi Patriks Sarrans izveidoja Km31 plaša spektra restorānu vajadzībām. Galvenais ierobežojums bija daudzfunkcionalitāte. Šo grozu var izmantot atsevišķi viena galda pasniegšanai vai pēc kārtas ar citiem bufetes veida pasniegšanai. Dizainers izstrādāja šarnīrveida Krion augšdaļu, kas piestiprināta uz tās pašas riteņu pamatnes, kuru viņš bija izstrādājis dažādiem ratiņiem, piemēram, KEZA, vēlāk Kvin, Zāļu tējas dārzam un Kali, ko kopā sauca par K sēriju. Kriona cietība ļāva izvēlēties pilnīgu vieglu apdari ar izturību, kas nepieciešama greznai iestādei.