Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Iekštelpu Veļas Josta

Brooklyn Laundreel

Iekštelpu Veļas Josta Šī ir veļas josta iekšdarbiem. Kompakts korpuss, kas ir mazāks par japāņu brošūru, izskatās kā mērlente, gluda apdare bez skrūves uz virsmas. 4 m garai jostai ir 29 caurumi, katrā caurumā var turēt un turēt mēteļa pakaramo bez drēbju tapas, tas darbojas ātri nožūt. Josta izgatavota no antibakteriāla un pret pelējumu vērsta poliuretāna, droša, tīra un stipra materiāla. Maksimālā slodze ir 15 kg. 2 gab āķa un rotējošā korpusa ļauj izmantot vairākos virzienos. Mazs un vienkāršs, taču tas ir ļoti noderīgs veļas mazgāšanai telpās. Vienkārša darbība un vieda instalēšana derēs jebkura veida telpām.

Dīvāns

Shell

Dīvāns Shell dīvāns parādījās kā jūras gliemeņu kontūru un modes tendenču kombinācija, atdarinot eksoskeleta tehnoloģiju un 3D drukāšanu. Mērķis bija izveidot dīvānu ar optiskas ilūzijas efektu. Tam vajadzētu būt vieglām un gaisīgām mēbelēm, kuras varētu izmantot gan mājās, gan ārpus tām. Lai panāktu viegluma efektu, tika izmantots neilona virvju tīkls. Tādējādi liemeņa cietību līdzsvaro silueta līniju aušana un maigums. Stingru pamatni zem sēdekļa stūra sekcijām var izmantot kā sānu galdus, un mīkstie augšējie sēdekļi un spilveni pabeidz kompozīciju.

Atzveltnes Krēsls

Infinity

Atzveltnes Krēsls Galvenais Infinity atzveltnes krēsla dizaina uzsvars tiek likts tieši uz atzveltni. Tā ir atsauce uz bezgalības simbolu - apgrieztu astoņu skaitli. Tas it kā maina savu formu, pagriežoties, iestatot līniju dinamiku un atjaunojot bezgalības zīmi vairākās plaknēs. Atzveltni velk kopā vairākas elastīgas joslas, kas veido ārēju cilpu, kas arī atgriežas pie bezgalīgā dzīves un līdzsvara ciklisma simbolikas. Papildu uzsvars tiek likts uz unikālām kājām-buksēm, kas droši nostiprina un atbalsta atzveltnes krēsla sānu daļas tāpat kā skavas.

Apgaismojums

Capsule

Apgaismojums Luktura Capsule forma atkārto mūsdienu pasaulē tik plaši izplatīto kapsulu formu: zāles, arhitektūras struktūras, kosmosa kuģi, termosi, caurules, laika kapsulas, kas daudzu gadu desmitu laikā pārraida ziņojumus pēcnācējiem. Tas var būt divu veidu: standarta un iegarenas. Lampas ir pieejamas vairākās krāsās ar atšķirīgu caurspīdīguma pakāpi. Sasaiste ar neilona virvēm lampai piešķir roku efektu. Tās universālā forma bija noteikt ražošanas un masveida ražošanas vienkāršību. Taupīšana lampas ražošanas procesā ir tā galvenā priekšrocība.

Paviljons

ResoNet Sinan Mansions

Paviljons ResoNet paviljons ir pasūtīts Sinan Mansion Šanhajā, lai svinētu ķīniešu 2017. gada jauno gadu. Tas sastāv no pagaidu paviljona un interaktīvās LED gaismas “resonēta”, kas piestiprināta iekšējā virsmā. Tajā tiek izmantotas zema Fi līmeņa metodes, lai vizualizētu dabiskajai videi raksturīgās rezonanses frekvences, izmantojot sabiedrības un apkārtējo elementu mijiedarbību ar LED tīkla palīdzību. Paviljons apgaismo sabiedrisko pasauli, reaģējot uz vibrācijas stimuliem. Neatkarīgi no tā, vai apmeklētāji var ierasties pavasara festivāla vēlēšanās, to var izmantot arī kā uzveduma skatuvi.

Atzveltnes Krēsls

Lollipop

Atzveltnes Krēsls Lollipop atzveltnes krēsls ir neparastu formu un modernu krāsu kombinācija. Tās siluetiem un krāsu elementiem vajadzēja izskatīties attālināti kā konfektēm, taču tajā pašā laikā atzveltnes krēslam vajadzētu ietilpt dažādu stilu interjeros. Chupa-chups forma veidoja roku balstu pamatu, un atzveltne un sēdeklis ir izgatavoti klasisko konfekšu veidā. Lollipop atzveltnes krēsls ir radīts cilvēkiem, kuriem patīk drosmīgi lēmumi un mode, bet nevēlas atmest funkcionalitāti un komfortu.