Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Atvērtā Galda Trauku Sistēma

Osoro

Atvērtā Galda Trauku Sistēma OSORO novatoriskais raksturs ir apvienot augstas kvalitātes stiklveida porcelāna kvalitāti un tai raksturīgo ziloņkaula krāsas spīdīgo ādu ar funkciju, kas piemērota pārtikas konservēšanai ledusskapī vai saldētavā un ēdiena gatavošanai ar tvaika krāsni vai mikroviļņu krāsni. Vienkāršo, modulāro formu ar dažādiem elementiem var sakraut, lai ietaupītu vietu, elastīgi apvienojot un noslēdzot ar daudzkrāsainu silikona O blīvētāju vai O-savienotāju, lai ēdiens tajā būtu labi noslēgts. OSORO var universāli izmantot, novēršot nepieciešamību pēc mūsu ikdienas dzīves.

Ierobežota Ekskluzīvo Vīnu Sērija

Echinoctius

Ierobežota Ekskluzīvo Vīnu Sērija Šis projekts ir unikāls daudzos veidos. Dizainam bija jāatspoguļo attiecīgā produkta unikālais raksturs - ekskluzīvs autora vīns. Turklāt bija prasība paziņot produkta nosaukuma dziļo nozīmi - virsvērtība, saulgrieži, nakts un dienas kontrasts, melnbalts, atklāts un neskaidrs. Dizaina mērķis bija atspoguļot naktī slēpto noslēpumu: nakts debesu skaistums, kas mūs tik ļoti pārsteidz, un mistiskā mīkla, kas paslēpta zvaigznājos un Zodiakā.

Izglītības Un Apmācības Rīks

Corporate Mandala

Izglītības Un Apmācības Rīks Korporatīvā mandala ir pavisam jauns izglītības un apmācības rīks. Tā ir novatoriska un unikāla seno mandalas principa un korporatīvās identitātes integrācija, kas paredzēta, lai uzlabotu komandas darbu un vispārējo biznesa sniegumu. Turklāt tas ir jauns uzņēmuma korporatīvās identitātes elements. Korporatīvā mandala ir grupas aktivitāte komandai vai vadītāja individuāla darbība. Tas ir īpaši izstrādāts konkrētam uzņēmumam, un to krāsaini veido komanda vai indivīds brīvā un intuitīvā veidā, kur ikviens var izvēlēties jebkuru krāsu vai lauku.

Jaucējkrāni

Electra

Jaucējkrāni Electra, kurai nav atsevišķa roktura, visus piesaista ar savu eleganci un gudro izskatu, lai tas būtu unikāls virtuvēm. Digitālais izlietnes maisītājs nodrošina lietotājiem pārvietošanās brīvību virtuvēs, vienlaikus piedāvājot divu dažādu plūsmas funkciju iespējas. Electra priekšpusē elektroniskais spilventiņš ļauj piekļūt visām funkcijām, vai nu tad, kad aerosols ir ievietots iztekā, vai arī rokā ar tikai kontrolējamu pirksta galu.

Izstāžu Telpa

Ideaing

Izstāžu Telpa Šī ir uzņēmuma izstāžu zāle 2013. gada Guandžou dizaina nedēļā, kuru izstrādājusi SIA C&C Design Co., SIA. Dizains glīti izliek mazāk nekā 91 kvadrātmetru lielu platību, kuru parāda skārienekrāna displejs un iekštelpu projektors. QR kods, kas redzams gaismas lodziņā, ir uzņēmuma tīmekļa saites. Tikmēr dizaineri cer, ka visas ēkas izskats var radīt dzīvības pilnības sajūtu, un tāpēc demonstrē radošumu, kāds piemīt dizaina uzņēmumam, tas ir, viņu aizstāvētajam “neatkarības garam un brīvības idejai”. .

Taustes Audums

Textile Braille

Taustes Audums Industriālais žakarda tekstilizstrādājums, kas domāts kā tulks neredzīgiem cilvēkiem. Šo audumu var lasīt cilvēki ar labu redzi, un tas ir paredzēts viņiem, lai palīdzētu neredzīgajiem cilvēkiem, kuri sāk zaudēt redzi vai kuriem ir redzes problēmas; lai uzzinātu Braila sistēmu ar draudzīgu un parastu materiālu: audumu. Tajā ir alfabēts, cipari un pieturzīmes. Krāsas nav pievienotas. Tas ir produkts pelēkajā skalā kā gaismas uztveres princips. Tas ir projekts ar sociālu nozīmi un pārsniedz komerciālos tekstilizstrādājumus.