Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Mētelis, Ko Var Pārveidot,

Eco Furs

Mētelis, Ko Var Pārveidot, Mētelis, kas var būt 7 vienā, ir iedvesmots no aizņemtajām karjeras sievietēm, kuras izvēlas unikālu, ekoloģisku un funkcionālu ikdienas drēbju skapi. Tajā vecais, bet atkal modernais, ar rokām šūtais Skandināvijas Rya Rug tekstilizstrādājums tiek interpretēts mūsdienīgi, kā rezultātā tiek uzstādīti vilnas apģērbi, kas to darbības ziņā ir kā kažokādas. Atšķirība ir sīkumos un draudzīgumā pret dzīvniekiem un vidi. Gadu gaitā eko kažokādas ir pārbaudītas dažādos Eiropas ziemas klimatos, kas ir palīdzējis pilnveidot šī mēteļa un citu neseno gabalu īpašības.

Drēbes

Bamboo lattice

Drēbes Vjetnamā mēs redzam bambusa režģa tehniku daudzos izstrādājumos, piemēram, laivās, mēbelēs, vistu būros, laternās ... Bambusa režģis ir stiprs, lēts un viegli izgatavojams. Mana vīzija ir radīt kūrorta apģērbu modei, kas ir aizraujoša un gracioza, izsmalcināta un burvīga. Es piemēroju šo bambusa režģa detaļu dažām manām acīm, pārvēršot neapstrādātu, cietu un parastu režģi mīkstā materiālā. Mani dizaini apvieno tradīcijas ar moderno formu, režģa rakstura cietību un smalko audumu smilšu maigumu. Es koncentrējos uz formu un detaļām, kas valkātājai piešķir šarmu un sievišķību.

Dimanta Gredzens

The Great Goddess Isida

Dimanta Gredzens Isida ir 14K zelta gredzens, kas slīd uz pirksta, lai radītu burvīgu izskatu. Isida gredzena fasāde ir izrotāta ar tādiem unikāliem elementiem kā dimanti, ametisti, citrīni, tsavorīts, topāzs un papildināta ar balto un dzelteno zeltu. Katram gabalam ir savs noteikts materiāls, padarot to par vienreizēju. Turklāt plakani, stiklam līdzīga fasāde uz sagrieztiem dārgakmeņiem atspoguļo dažādus gaismas starus dažādās vidēs, gredzenam piešķirot ekskluzīvu raksturu.

Kaklarota

Scar is No More a Scar

Kaklarota Dizainā aiz tā ir dramatiski sāpīgs stāsts. To iedvesmoja mana neaizmirstamā mulsinošā rēta uz mana ķermeņa, kuru man sadedzināja spēcīga uguņošana, kad man bija 12 gadi. Mēģinot to pārklāt ar tetovējumu, tetovētājs mani brīdināja, ka sliktāk būtu aizsegt skandālu. Ikvienam ir sava rēta, visiem ir savs neaizmirstams sāpīgais stāsts vai vēsture, labākais dziedināšanas risinājums ir iemācīties ar to saskarties un stingri to pārvarēt, nevis aizsegt vai mēģināt no tā aizbēgt. Tāpēc es ceru, ka cilvēki, kuri valkā manas rotas, var justies stiprāki un pozitīvāki.

Savienots Pulkstenis

COOKOO

Savienots Pulkstenis COOKOO ™, pasaulē pirmais dizaineru viedpulkstenis, kas apvieno analogo kustību ar digitālo displeju. Ar ļoti tīru līniju un viedajām funkcijām ikonisko dizainu pulkstenis parāda vēlamos paziņojumus no sava viedtālruņa vai iPad. Pateicoties COOKOO App ™ lietotājiem, saglabājiet kontroli pār savu saistīto dzīvi, izvēloties paziņojumus un brīdinājumus, kurus viņi vēlas saņemt tieši uz jūsu rokas. Nospiežot pielāgojamo taustiņu COMMAND, varēsit attālināti iedarbināt kameru, tālvadības pults mūzikas atskaņošanu, vienas pogas reģistrēšanos Facebook un daudzas citas iespējas.

Klēpjdatora Korpuss

Olga

Klēpjdatora Korpuss Klēpjdatora korpuss ar speciālu siksnu un speciāli piestipriniet citu lietu sistēmu. Materiālam es paņēmu pārstrādātu ādu. Ir vairākas krāsas, no kurām katrs var izvēlēties pats. Mans mērķis bija izveidot vienkāršu, interesantu klēpjdatoru lietu, kurā ir viegli kopjama sistēma un kurā var piestiprināt vēl vienu lietu, ja līdzi jāņem pārbaudāms Mac book pro un Ipad vai mini Ipad. Pie lietas jūs varat nēsāt lietussargu vai avīzi. Viegli maināms korpuss katras dienas pieprasījumam.