Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Yong

Hak Hi Kong

Yong Priekšlikumā izmantotas trīs koncepcijas, lai atjaunotu KI sistēmu Yong-An zvejas ostai. Pirmais ir jauns logotips, kas rada īpašu vizuālo materiālu, kas iegūts no Hakka kopienas kultūras īpašībām. Nākamais solis ir izklaides pieredzes atkārtota izpēte, pēc tam izveidojiet divus talismanu personāžus, kas pārstāv un ļaujiet viņiem parādīties jaunās atrakcijās, lai tūristu ievestu ostā. Visbeidzot, deviņu vietu ēvelēšana iekšpusē, apkārtne ar izklaides aktivitātēm un garšīgām virtuvēm.

Projekta nosaukums : Hak Hi Kong, Dizaineru vārds : Shih-Pei Huang, Klienta vārds : National Yunlin University of Science and Technology.

Hak Hi Kong Yong

Šis pārsteidzošais dizains ir sudraba dizaina balvas ieguvējs modes, apģērbu un apģērba dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt sudraba godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus modes, apģērbu un apģērbu dizaina darbus.

Dienas dizainers

Labākie pasaules dizaineri, mākslinieki un arhitekti.

Labs dizains ir pelnījis lielu atzinību. Ikdienā mēs priecājamies pārstāvēt pārsteidzošus dizainerus, kuri rada oriģinālus un novatoriskus dizainus, pārsteidzošu arhitektūru, stilīgu modi un radošu grafiku. Šodien mēs iepazīstinām jūs ar vienu no pasaules labākajiem dizaineriem. Izpērciet šodien godalgoto dizaina portfeli un iegūstiet savu ikdienas dizaina iedvesmu.