Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Izstādes Dizains

Tape Art

Izstādes Dizains 2019. gadā Taipeju izraisīja līniju, krāsu gabalu un fluorescences vizuāla ballīte. Tā bija mākslas izstāde Tape That, kuru organizēja FunDesign.tv un Tape That Collective. 8 lentu mākslas instalācijās tika prezentēti dažādi projekti ar neparastām idejām un paņēmieniem, kā arī tika eksponēti vairāk nekā 40 lentu gleznojumi, kā arī video no mākslinieku pagātnes darbiem. Viņi arī pievienoja spožas skaņas un gaismu, lai padarītu pasākumu par ieskaujošu mākslas vidi, un materiāli, kurus viņi izmantoja, bija auduma lentes, kanālu lentes, papīra lentes, iepakojuma pasakas, plastmasas lentes un folijas.

Projekta nosaukums : Tape Art, Dizaineru vārds : Fundesign.tv, Klienta vārds : FunDesign.tv.

Tape Art Izstādes Dizains

Šis pārsteidzošais dizains ir sudraba dizaina balvas ieguvējs modes, apģērbu un apģērba dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt sudraba godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus modes, apģērbu un apģērbu dizaina darbus.

Dienas dizaina leģenda

Leģendārie dizaineri un viņu godalgotie darbi.

Dizaina leģendas ir ārkārtīgi slaveni dizaineri, kuri ar savu labo dizainu padara mūsu pasauli labāku. Atklājiet leģendāros dizainerus un viņu inovatīvos izstrādājumus, oriģinālos mākslas darbus, radošo arhitektūru, izcilus modes dizainus un dizaina stratēģijas. Izbaudiet un izpētiet godalgoto dizaineru, mākslinieku, arhitektu, novatoru un zīmolu oriģinālos dizaina darbus visā pasaulē. Iedvesmojieties no radošiem dizainiem.