Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Tirdzniecības Centrs

Feiliyundi

Tirdzniecības Centrs Labs dizaina darbs pamudinās cilvēku emocijas. Dizainers izlec no tradicionālā stila atmiņas un piešķir jaunu pieredzi krāšņajā un futūristiskajā telpas struktūrā. Ieskaujošā ekoloģisma pieredzes zāle tiek būvēta, rūpīgi izkārtojot mākslinieciskās instalācijas, nodrošinot skaidru telpas kustību un dekoratīvu virsmu, ko bruģē materiāli un krāsas. Būt tajā ir ne tikai atgriešanās dabā, bet arī izdevīgs ceļojums.

Projekta nosaukums : Feiliyundi, Dizaineru vārds : Weimo Feng, Klienta vārds : MOD.

Feiliyundi Tirdzniecības Centrs

Šis izcilais dizains ir platīna dizaina balvas ieguvējs rotaļlietu, spēļu un hobiju produktu dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt platīna godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus rotaļlietu, spēļu un hobiju produktu dizaina darbus.

Dienas dizaina leģenda

Leģendārie dizaineri un viņu godalgotie darbi.

Dizaina leģendas ir ārkārtīgi slaveni dizaineri, kuri ar savu labo dizainu padara mūsu pasauli labāku. Atklājiet leģendāros dizainerus un viņu inovatīvos izstrādājumus, oriģinālos mākslas darbus, radošo arhitektūru, izcilus modes dizainus un dizaina stratēģijas. Izbaudiet un izpētiet godalgoto dizaineru, mākslinieku, arhitektu, novatoru un zīmolu oriģinālos dizaina darbus visā pasaulē. Iedvesmojieties no radošiem dizainiem.