Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Birojs

Phuket VIP Mercury

Birojs Balstoties uz atklātības un zīmola padziļinātas izpētes tēmu, izpētīja dizainu un izveidoja vizuālu paplašināmības un zīmola stāsta vizuālu integrāciju ar planētu kā galveno radošo elementu. Ar jauno vizuālo domāšanu plāns atrisināja šādas trīs problēmas: Kosmosa atklātības un funkciju līdzsvars; Kosmosa funkcionālo zonu dalīšana un apvienošana; Telpiskā pamata stila regularitāte un maiņa.

Projekta nosaukums : Phuket VIP Mercury, Dizaineru vārds : Songhuan Wu, Klienta vārds : N-HD design.

Phuket VIP Mercury Birojs

Šis izcilais dizains ir platīna dizaina balvas ieguvējs rotaļlietu, spēļu un hobiju produktu dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt platīna godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus rotaļlietu, spēļu un hobiju produktu dizaina darbus.

Dienas dizainers

Labākie pasaules dizaineri, mākslinieki un arhitekti.

Labs dizains ir pelnījis lielu atzinību. Ikdienā mēs priecājamies pārstāvēt pārsteidzošus dizainerus, kuri rada oriģinālus un novatoriskus dizainus, pārsteidzošu arhitektūru, stilīgu modi un radošu grafiku. Šodien mēs iepazīstinām jūs ar vienu no pasaules labākajiem dizaineriem. Izpērciet šodien godalgoto dizaina portfeli un iegūstiet savu ikdienas dizaina iedvesmu.