Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Sieviešu Apģērbu Kolekcija

Hybrid Beauty

Sieviešu Apģērbu Kolekcija Hybrid Beauty kolekcijas dizains ir izmantot izveicību kā izdzīvošanas mehānismu. Pamatotas gudras funkcijas ir lentes, RUFFLES un ziedi, un tās tiek pārveidotas ar tradicionālām dzirnaviņu un couture metodēm. Tas atjauno vecās modeļa metodes līdz mūsdienu hibrīdam, kas ir romantisks, tumšs, bet arī mūžīgs. Viss hibrīda skaistumkopšanas dizaina process veicina ilgtspējību, lai izveidotu mūžīgus dizainus.

Projekta nosaukums : Hybrid Beauty, Dizaineru vārds : Moon Jung Chang, Klienta vārds : Moon Chang Design Studio.

Hybrid Beauty Sieviešu Apģērbu Kolekcija

Šis lieliskais dizains ir zelta dizaina balvas ieguvējs apgaismes produktu un apgaismes projektu dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt zelta godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus citus jaunus, inovatīvus, oriģinālus un radošus apgaismes izstrādājumu un apgaismojuma projektu dizaina darbus.

Dienas dizaina komanda

Pasaulē lielākās dizaina komandas.

Dažreiz jums ir nepieciešama ļoti liela talantīgu dizaineru komanda, lai nākt klajā ar patiesi lieliskiem dizainparaugiem. Ikdienā mēs pārstāvam izteiktu godalgotu inovatīva un radoša dizaina komandu. Izpētiet un atklājiet dizaina komandu oriģinālo un radošo arhitektūru, labu dizainu, modi, grafikas dizainu un dizaina stratēģijas projektus visā pasaulē. Iedvesmojieties no lielmeistaru dizaineru oriģināliem darbiem.