Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Uroloģijas Klīnika

The Panelarium

Uroloģijas Klīnika Panelarārijs ir jaunā klīnikas telpa Dr. Matsubara, kas ir viens no nedaudzajiem ķirurgiem, kas sertificēti da Vinci robotizēto operāciju sistēmu vadīšanai. Dizains ir iedvesmots no digitālās pasaules. Binārās sistēmas komponenti 0 un 1 tika interpolēti baltajā telpā un ietverti paneļos, kas iziet no sienām un griestiem. Arī grīda ievēro to pašu dizaina aspektu. Lai arī paneļi pēc nejaušības principa ir funkcionāli, tie kļūst par izkārtnēm, soliņiem, stendiem, grāmatu plauktiem un pat durvju rokturiem, un pats galvenais - acu aizsegi, kas nodrošina minimālu privātumu pacientiem.

Projekta nosaukums : The Panelarium, Dizaineru vārds : Tetsuya Matsumoto, Klienta vārds : Matsubara Clinic..

The Panelarium Uroloģijas Klīnika

Šis lieliskais dizains ir zelta dizaina balvas ieguvējs apgaismes produktu un apgaismes projektu dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt zelta godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus citus jaunus, inovatīvus, oriģinālus un radošus apgaismes izstrādājumu un apgaismojuma projektu dizaina darbus.

Dienas dizaina komanda

Pasaulē lielākās dizaina komandas.

Dažreiz jums ir nepieciešama ļoti liela talantīgu dizaineru komanda, lai nākt klajā ar patiesi lieliskiem dizainparaugiem. Ikdienā mēs pārstāvam izteiktu godalgotu inovatīva un radoša dizaina komandu. Izpētiet un atklājiet dizaina komandu oriģinālo un radošo arhitektūru, labu dizainu, modi, grafikas dizainu un dizaina stratēģijas projektus visā pasaulē. Iedvesmojieties no lielmeistaru dizaineru oriģināliem darbiem.