Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Mākslas Instalācija

Pretty Little Things

Mākslas Instalācija Pretty Little Things pēta medicīnisko pētījumu pasauli un sarežģītos attēlus, kas redzami zem mikroskopa, pārveidojot tos modernos abstraktos modeļos, izmantojot spilgtas fluro krāsu paletes sprādzienus. Vairāk nekā 250 metru garš un ar vairāk nekā 40 atsevišķiem mākslas darbiem tā ir liela mēroga instalācija, kas sabiedrības acīs demonstrē pētījumu skaistumu.

Projekta nosaukums : Pretty Little Things, Dizaineru vārds : Beck Storer, Klienta vārds : Metro Tunnel Project.

Pretty Little Things Mākslas Instalācija

Šis lieliskais dizains ir zelta dizaina balvas ieguvējs apgaismes produktu un apgaismes projektu dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt zelta godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus citus jaunus, inovatīvus, oriģinālus un radošus apgaismes izstrādājumu un apgaismojuma projektu dizaina darbus.

Dienas dizaina intervija

Intervijas ar pasaules slaveniem dizaineriem.

Izlasiet jaunākās intervijas un sarunas par dizainu, radošumu un inovācijām starp dizaina žurnālistu un pasaules slaveniem dizaineriem, māksliniekiem un arhitektiem. Skatiet slavenu dizaineru, mākslinieku, arhitektu un novatoru jaunākos dizaina projektus un godalgotos dizainus. Atklājiet jaunas atziņas par radošumu, inovācijām, mākslu, dizainu un arhitektūru. Uzziniet par lielisko dizaineru projektēšanas procesiem.