Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Grāmatas Dizains

Josef Koudelka Gypsies

Grāmatas Dizains Pasaulē atzītais fotogrāfs Žozefs Kudelka ir sarīkojis savas fotoizstādes daudzās pasaules valstīs. Pēc ilgas gaidīšanas Korejā beidzot tika organizēta čigānu tematikas izstāde Kudelka, un tika izgatavota viņa foto grāmata. Tā kā šī bija pirmā izstāde Korejā, autors pieprasīja, lai viņš vēlas izveidot grāmatu, lai viņš varētu sajust Koreju. Hangeul un Hanok ir korejiešu burti un arhitektūra, kas pārstāv Koreju. Teksts attiecas uz prātu, un arhitektūra nozīmē formu. Šo divu elementu iedvesmots, viņš vēlējās izveidot veidu, kā izteikt Korejas īpašības.

Projekta nosaukums : Josef Koudelka Gypsies, Dizaineru vārds : Sunghoon Kim, Klienta vārds : The Museum of Photography, Seoul.

Josef Koudelka Gypsies Grāmatas Dizains

Šis pārsteidzošais dizains ir sudraba dizaina balvas ieguvējs modes, apģērbu un apģērba dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt sudraba godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus modes, apģērbu un apģērbu dizaina darbus.

Dienas dizaina komanda

Pasaulē lielākās dizaina komandas.

Dažreiz jums ir nepieciešama ļoti liela talantīgu dizaineru komanda, lai nākt klajā ar patiesi lieliskiem dizainparaugiem. Ikdienā mēs pārstāvam izteiktu godalgotu inovatīva un radoša dizaina komandu. Izpētiet un atklājiet dizaina komandu oriģinālo un radošo arhitektūru, labu dizainu, modi, grafikas dizainu un dizaina stratēģijas projektus visā pasaulē. Iedvesmojieties no lielmeistaru dizaineru oriģināliem darbiem.