Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Vizuālā Komunikācija

Plates

Vizuālā Komunikācija Lai demonstrētu dažādas datortehnikas veikala nodaļas, Didyk Pictures izdomāja tās pasniegt kā vairākas šķīvjus ar virsū dažādiem aparatūras priekšmetiem, kas pasniegti restorānā. Balts fons un balti trauki palīdz akcentēt pasniegtos objektus un veikalu apmeklētājiem atvieglo noteiktas nodaļas atrašanu. Attēli tika izmantoti arī 6x3 metru stendos un plakātos sabiedriskajā transportā visā Igaunijā. Balts fons un vienkāršs sastāvs ļauj šo reklāmas ziņu uztvert pat personai, kura brauc garām automašīnai.

Projekta nosaukums : Plates, Dizaineru vārds : Sergei Didyk, Klienta vārds : Didyk Pictures.

Plates Vizuālā Komunikācija

Šis izcilais dizains ir platīna dizaina balvas ieguvējs rotaļlietu, spēļu un hobiju produktu dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt platīna godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus rotaļlietu, spēļu un hobiju produktu dizaina darbus.

Dienas dizaina leģenda

Leģendārie dizaineri un viņu godalgotie darbi.

Dizaina leģendas ir ārkārtīgi slaveni dizaineri, kuri ar savu labo dizainu padara mūsu pasauli labāku. Atklājiet leģendāros dizainerus un viņu inovatīvos izstrādājumus, oriģinālos mākslas darbus, radošo arhitektūru, izcilus modes dizainus un dizaina stratēģijas. Izbaudiet un izpētiet godalgoto dizaineru, mākslinieku, arhitektu, novatoru un zīmolu oriģinālos dizaina darbus visā pasaulē. Iedvesmojieties no radošiem dizainiem.