Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Fothromiskā Nojumes Struktūra

Or2

Fothromiskā Nojumes Struktūra Or2 ir vienas virsmas jumta konstrukcija, kas reaģē uz saules gaismu. Virszemes daudzstūra segmenti reaģē uz ultravioleto gaismu, kartējot saules staru stāvokli un intensitāti. Ēnā Or2 segmenti ir caurspīdīgi balti. Tomēr, kad tos ietekmē saules gaisma, tie kļūst krāsaini, pārpludinot zemāk esošo telpu ar dažādām gaismas nokrāsām. Dienas laikā Or2 kļūst par ēnojošu ierīci, kas pasīvi kontrolē telpu zem tā. Naktīs Or2 pārvēršas par milzīgu lustru, izkliedējot gaismu, ko dienas laikā savāc integrētās fotoelektriskās šūnas.

Projekta nosaukums : Or2, Dizaineru vārds : Christoph Klemmt & Rajat Sodhi, Klienta vārds : Orproject.

Or2 Fothromiskā Nojumes Struktūra

Šis izcilais dizains ir platīna dizaina balvas ieguvējs rotaļlietu, spēļu un hobiju produktu dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt platīna godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus rotaļlietu, spēļu un hobiju produktu dizaina darbus.

Dienas dizainers

Labākie pasaules dizaineri, mākslinieki un arhitekti.

Labs dizains ir pelnījis lielu atzinību. Ikdienā mēs priecājamies pārstāvēt pārsteidzošus dizainerus, kuri rada oriģinālus un novatoriskus dizainus, pārsteidzošu arhitektūru, stilīgu modi un radošu grafiku. Šodien mēs iepazīstinām jūs ar vienu no pasaules labākajiem dizaineriem. Izpērciet šodien godalgoto dizaina portfeli un iegūstiet savu ikdienas dizaina iedvesmu.