Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Vīna Etiķete

5 Elemente

Vīna Etiķete “5 Elemente” dizains ir projekta rezultāts, kurā klients uzticējās dizaina aģentūrai ar pilnu vārda brīvību. Šī dizaina akcents ir romiešu burts “V”, kas attēlo produkta galveno ideju - piecus vīna veidus, kas savstarpēji savienoti unikālā maisījumā. Īpašais etiķetē izmantotais papīrs, kā arī visu grafisko elementu stratēģiska izvietošana provocē potenciālo patērētāju paņemt pudeli un savērpt to rokās, pieskarties tai, kas noteikti rada dziļāku iespaidu un padara dizainu neaizmirstamu.

Projekta nosaukums : 5 Elemente, Dizaineru vārds : Valerii Sumilov, Klienta vārds : Etiketka design agency.

5 Elemente Vīna Etiķete

Šis izcilais dizains ir platīna dizaina balvas ieguvējs rotaļlietu, spēļu un hobiju produktu dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt platīna godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus rotaļlietu, spēļu un hobiju produktu dizaina darbus.

Dienas dizaina komanda

Pasaulē lielākās dizaina komandas.

Dažreiz jums ir nepieciešama ļoti liela talantīgu dizaineru komanda, lai nākt klajā ar patiesi lieliskiem dizainparaugiem. Ikdienā mēs pārstāvam izteiktu godalgotu inovatīva un radoša dizaina komandu. Izpētiet un atklājiet dizaina komandu oriģinālo un radošo arhitektūru, labu dizainu, modi, grafikas dizainu un dizaina stratēģijas projektus visā pasaulē. Iedvesmojieties no lielmeistaru dizaineru oriģināliem darbiem.