Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Papīra Smalcinātājs

HandiShred

Papīra Smalcinātājs HandiShred ir pārnēsājams manuālais papīra smalcinātājs, kuram nav nepieciešams ārējs enerģijas avots. Tas ir izstrādāts mazs un glīti, lai jūs varētu to novietot uz sava galda, atvilktnes vai portfeļa iekšpusē, ar kuru var ērti piekļūt un sadriskāt savu svarīgo dokumentu jebkurā vietā un vietā. Šis parocīgais smalcinātājs lieliski darbojas, lai sasmalcinātu visus dokumentus vai kvītis, lai nodrošinātu, ka privātā, konfidenciālā un visa personīgā informācija vienmēr tiek aizsargāta.

Projekta nosaukums : HandiShred, Dizaineru vārds : Yen Lau, Klienta vārds : Inform Designs Ltd..

HandiShred Papīra Smalcinātājs

Šis izcilais dizains ir platīna dizaina balvas ieguvējs rotaļlietu, spēļu un hobiju produktu dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt platīna godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus rotaļlietu, spēļu un hobiju produktu dizaina darbus.

Dienas dizainers

Labākie pasaules dizaineri, mākslinieki un arhitekti.

Labs dizains ir pelnījis lielu atzinību. Ikdienā mēs priecājamies pārstāvēt pārsteidzošus dizainerus, kuri rada oriģinālus un novatoriskus dizainus, pārsteidzošu arhitektūru, stilīgu modi un radošu grafiku. Šodien mēs iepazīstinām jūs ar vienu no pasaules labākajiem dizaineriem. Izpērciet šodien godalgoto dizaina portfeli un iegūstiet savu ikdienas dizaina iedvesmu.