Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Publiskā Māksla

Flow With The Sprit Of Water

Publiskā Māksla Bieži vien sabiedrības vidi piesārņo iedzīvotāju savstarpējās un personiskās disonanses, kas apkārtnē rada redzamu un neredzamu haosu. Šo traucējumu neapzināta ietekme ir tāda, ka iedzīvotāji atjaunojas nemierīgi. Šis parastais un cikliskais uzbudinājums ietekmē ķermeni, prātu un garu. Skulptūras vada, kopj, attīra un stiprina telpas pozitīvo "chi", koncentrējoties uz patīkamiem un mierīgiem rezultātiem. Ar smalku vides maiņu sabiedrība tiek virzīta uz līdzsvaru starp iekšējo un ārējo realitāti.

Projekta nosaukums : Flow With The Sprit Of Water, Dizaineru vārds : Iutian Tsai, Klienta vārds : Chang yih hi-tech industrial park.

Flow With The Sprit Of Water Publiskā Māksla

Šis izcilais dizains ir platīna dizaina balvas ieguvējs rotaļlietu, spēļu un hobiju produktu dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt platīna godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus rotaļlietu, spēļu un hobiju produktu dizaina darbus.

Dienas dizaina intervija

Intervijas ar pasaules slaveniem dizaineriem.

Izlasiet jaunākās intervijas un sarunas par dizainu, radošumu un inovācijām starp dizaina žurnālistu un pasaules slaveniem dizaineriem, māksliniekiem un arhitektiem. Skatiet slavenu dizaineru, mākslinieku, arhitektu un novatoru jaunākos dizaina projektus un godalgotos dizainus. Atklājiet jaunas atziņas par radošumu, inovācijām, mākslu, dizainu un arhitektūru. Uzziniet par lielisko dizaineru projektēšanas procesiem.