Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Laipņu Enerģētiska Aktivizēšana

Solar Skywalks

Laipņu Enerģētiska Aktivizēšana Pasaules metropolēs - tāpat kā Pekinā - ir daudz laipu, kas šķērso intensīvas satiksmes artērijas. Tie bieži ir nepievilcīgi, mazinot kopējo pilsētas iespaidu. Dizaineru ideja apšūt laipas ar estētiskiem, enerģiju radošiem PV moduļiem un pārveidot tos par pievilcīgiem pilsētas punktiem ir ne tikai ilgtspējīga, bet arī rada skulpturālu daudzveidību, kas kļūst par aculiecinieku pilsētas ainavā. E-automašīnu vai E-velosipēdu uzlādes stacijas zem laipām saules enerģiju izmanto tieši uz vietas.

Projekta nosaukums : Solar Skywalks, Dizaineru vārds : Peter Kuczia, Klienta vārds : Avancis GmbH.

Solar Skywalks Laipņu Enerģētiska Aktivizēšana

Šis izcilais dizains ir platīna dizaina balvas ieguvējs rotaļlietu, spēļu un hobiju produktu dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt platīna godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus rotaļlietu, spēļu un hobiju produktu dizaina darbus.

Dienas dizaina intervija

Intervijas ar pasaules slaveniem dizaineriem.

Izlasiet jaunākās intervijas un sarunas par dizainu, radošumu un inovācijām starp dizaina žurnālistu un pasaules slaveniem dizaineriem, māksliniekiem un arhitektiem. Skatiet slavenu dizaineru, mākslinieku, arhitektu un novatoru jaunākos dizaina projektus un godalgotos dizainus. Atklājiet jaunas atziņas par radošumu, inovācijām, mākslu, dizainu un arhitektūru. Uzziniet par lielisko dizaineru projektēšanas procesiem.