Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Lokšķēres

Nano Airy

Lokšķēres Nano gaisīgajā kērlinga mašīnā tiek izmantota novatoriska negatīvo jonu tehnoloģija. Ilgu laiku saglabā gludu tekstūru, mīksti spīdīgu čokurošanos. Kērlinga caurule ir pārklāta ar nanokeramikas pārklājumu, jūtas ļoti gluda. Tas maigi un ātri saliec matus ar negatīvo jonu siltu gaisu. Salīdzinot ar lokšķēres bez gaisa, jūs varat pabeigt, izmantojot maigāku matu kvalitāti. Produkta pamatkrāsa ir maiga, silta un tīri matēta balta, bet akcenta krāsa ir rozā zelta.

Matu Taisnotājs

Nano Airy

Matu Taisnotājs Nano gaisīgais iztaisnošanas dzelzs apvieno nanokeramikas pārklājuma materiālus ar inovatīvu negatīvās dzelzs tehnoloģiju, kas matus maigi un gludi ātri iegūst taisnā formā. Pateicoties magnēta sensoram vāciņa un korpusa augšdaļā, ierīce automātiski izslēdzas, kad vāciņš ir aizvērts, un tas ir droši pārnēsājams. Kompaktais korpuss ar USB uzlādējamu bezvadu dizainu ir ērti uzglabāt rokassomiņā un nēsāt rokās, palīdzot mātītēm saglabāt elegantu frizūru jebkurā laikā un vietā. Baltā un rozā krāsu shēma piešķir ierīcei sievišķīgu raksturu.

Pusdienu Kārba

The Portable

Pusdienu Kārba Ēdināšanas nozare plaukst, un līdzņemšana mūsdienu cilvēkiem ir kļuvusi par nepieciešamību. Tajā pašā laikā ir radīts arī daudz atkritumu. Daudzas ēdienu kārbas, ko izmanto pārtikas glabāšanai, var pārstrādāt, bet plastmasas maisiņi, ko izmanto maltīšu kārbu iesaiņošanai, patiešām nav pārstrādājami. Lai samazinātu plastmasas maisiņu izmantošanu, ēdienu kastes un plastmasas funkcijas tiek apvienotas, izstrādājot jaunas pusdienu kastes. Ķīpu kaste pašas daļu pārvērš par rokturi, kuru ir viegli pārnēsāt, un tajā var integrēt vairākas miltu kastes, ievērojami samazinot plastmasas maisiņu izmantošanu ēdienu kastīšu iesaiņošanai.

Skuveklis

Alpha Series

Skuveklis Alpha sērija ir kompakts, daļēji profesionāls skuveklis, kas var veikt sejas kopšanas pamatdarbību. Arī produkts, kas piedāvā higiēniskus risinājumus ar inovatīvu pieeju apvienojumā ar skaistu estētiku. Projekta pamatus veido vienkāršība, minimālisms un funkcionalitāte apvienojumā ar vieglu lietotāja mijiedarbību. Priecīga lietotāja pieredze ir atslēga. Padomus var viegli noņemt no skuvekļa un ievietot glabāšanas sadaļā. Doks ir paredzēts skuvekļa uzlādei un uzgaļu, kas atbalstīti ar UV gaismu, glabāšanai iekšpusē.

Daudzfunkciju Portatīvā Ierīce

Along with

Daudzfunkciju Portatīvā Ierīce Projekts nodrošina pārnēsājamu dzīves pieredzi āra pūlim, kas galvenokārt ir sadalīts divās daļās: galvenajā korpusā un moduļos, kurus var mainīt. Galvenajā korpusā ietilpst uzlādēšana, zobu suka un skūšanās funkcijas. produkta iedvesma nāca no cilvēkiem, kuriem patīk ceļot un bagāža ir sabojāta vai nozaudēta, tāpēc portatīvais, universālais iepakojums kļuva par produkta pozicionēšanas pozīciju. Tagad daudziem cilvēkiem patīk ceļot, tāpēc par izvēli kļūst portatīvie izstrādājumi. Šis produkts atbilst tirgus pieprasījumam.

Kaķu Gulta

Catzz

Kaķu Gulta Veidojot Catzz kaķu gultu, iedvesma tika iegūta gan no kaķu, gan īpašnieku vajadzībām, un ir jāapvieno funkcija, vienkāršība un skaistums. Novērojot kaķus, to unikālās ģeometriskās iezīmes iedvesmoja tīru un atpazīstamu formu. Daži raksturīgi uzvedības modeļi (piemēram, ausu kustība) tika iekļauti kaķu lietotāja pieredzē. Paturot prātā īpašniekus, mērķis bija izveidot mēbeles, ko viņi varētu pielāgot un ar lepnumu parādīt. Turklāt bija svarīgi nodrošināt ērtu apkopi. To visu nodrošina gluds, ģeometriskais dizains un modulārā struktūra.